Olivia Wilde og Jason Sudeikis:

Avvist i retten

Eksparet Olivia Wilde og Jason Sudeikis krangel om foreldreretten over barna har tatt en ny vending.

UENIG: Eksparet er uenige om hvor i USA barna skal bo. Foto: Todd Williamson/JanuaryImages/REX/NTB.
UENIG: Eksparet er uenige om hvor i USA barna skal bo. Foto: Todd Williamson/JanuaryImages/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble Olivia Wilde (38) overrekt rettspapirer med krav om foreldrerett fra eksen Jason Sudeikis (46), mens hun sto på scenen og holdt et foredrag foran mer enn 4000 mennesker.

I papirene krevde Sudeikis at deres to barn skulle flytte fra Los Angeles til New York, der han ønsket å bosette seg permanent.

Vis mer

Paret gikk fra hverandre i slutten av 2020. I etterkant av bruddet har de delt på foreldreansvaret for sønnen Otis (8), og dattera Daisy (5). Noe som gikk helt fint, frem til det oppsto en krangel om hvor barna skulle bo på permanent basis.

Wilde ønsket at barna skulle fortsette å bo i Los Angeles, hvor de gikk på skole. Sudeikis på sin side ville ta dem med til New York, for å bo der samtidig som han tok ett års pause fra filmverden.

Nå har Wilde vunnet første runde i rettsaken, etter at en dommer avviste ekskjærestens krav om å flytte barna til New York.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Det er ikke barnas hjem», skal dommeren ha begrunnet utfallet med, ifølge rettsdokumenter blant andre Page Six har fått tilgang på.

Wilde var mildt sagt rasende etter hendelsen, hvor hun fikk overrekt rettsdokumentene fra «Ted Lasso»-stjerna på scenen.

- Jasons handlinger var tydelig ment for å true meg, og overrumple meg. Han kunne ha overrakt meg papirene diskret, men i stedet valgte han å gjøre det på en mest mulig aggressiv måte, sto det i rettsdokumentene Daily Mail har fått tilgang på.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om ektemannens penisbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer