Avvist av rehabiliteringsklinikk

Paris Jackson får ikke tilgang på den hjelpen hun så sårt trenger.

SLITER: Paris Jackson skal ha blitt avvist av en rehabiliteringsklinikk i Utah som frykter at paparazzier vil invadere klinikken om 15-åringen blir lagt inn der. Få dager før selvmordsforsøket sitt i starten av juni la hun ut en sminkevideo på YouTub Foto: Fame Flynet
SLITER: Paris Jackson skal ha blitt avvist av en rehabiliteringsklinikk i Utah som frykter at paparazzier vil invadere klinikken om 15-åringen blir lagt inn der. Få dager før selvmordsforsøket sitt i starten av juni la hun ut en sminkevideo på YouTub Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For en måned siden ble Paris Jackson (15), datter av avdøde Michael Jackson, lagt inn på sykehus etter et selvmordsforsøk.  

Hun ble deretter overført til UCLA Medical Center, som er det sykehuset faren hennes døde på sommeren 2009.

15-åringen befinner seg fortsatt der, etter at søknaden hennes om å bli overført til en rehabiliteringsklinikk for tenåringer i Utah ble avvist. Ifølge TMZ er grunnen at klinikken frykter å bli invadert av paparazzier hvis Paris sjekker inn der.

Ifølge TMZs kilder, som skal være kjent med situasjonen, vil ikke UCLA la tenåringen reise hjem heller - fordi sykehuset mener hun fortsatt er en alvorlig fare for seg selv. Legene frykter at Paris kan ende opp med å ta livet sitt hvis hun ikke får ytterligere profesjonell hjelp.

Jentas biologiske mor, Debbie Rowe, skal ikke være fornøyd med alternativene til klinikken i Utah, noe som betyr at letingen etter hjelp til 15-åringen fortsetter. Kilder sier imidlertid til TMZ at personer som er tilknyttet den unge stjernen prøver å få klinikken til å revurdere søknaden.

Ifølge TMZs kilder er Paris nødt til å forbli på UCLA i mellomtiden, på en avdeling for pasienter med spiseforstyrrelser - noe hun ikke lider av.

- Dette er en tragedie. Denne jenta trenger hjelp, skal en fortvilt Debbie Rowe ha uttalt til venner.

Paris Jackson, som ikke skal ha sørget ordentlig over farens død, la ut flere bilder av selvskading på nettet før hun angivelig prøvde å ta sitt eget liv ved å kutte seg opp med kniv og svelge en stor dose piller.

Hun ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling ved UCLA etter den dramatiske episoden i starten av juni.

LES OGSÅ: Hun er prikk lik sin mor!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer