Ruby Rose:

- Avvist av flere sykehus

Skuespilleren forteller at hun ble kjørt rundt i ambulansen i flere timer.

PÅ GRÅTEN: Ruby Rose fortalte gråtkvalt om å bli avvist fra en rekke sykehus. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB
PÅ GRÅTEN: Ruby Rose fortalte gråtkvalt om å bli avvist fra en rekke sykehus. Foto: Angela Weiss/AFP/NTB Vis mer
Publisert

«Orange Is the New Black»-stjernen Ruby Rose (35) tok tirsdag til Instagram for å fortelle om en svært ubehagelig opplevelse. Hun forteller på historiefunksjonen at hun nylig har gjennomgått en operasjon.

Saken er omtalt av blant andre E! News.

- Jeg måtte opereres, men det var greit, og operasjonen gikk fint. Men i går hadde jeg noen komplikasjoner, så jeg måtte på legevakten, sier hun.

Rose forteller ikke hva slags operasjon hun måtte gjennom, eller hva slags komplikasjoner hun opplevde.

- På det tidspunktet tenkte jeg at «ok, jeg må definitivt dra på sykehuset nå». Så vi ringte en ambulanse, og det tok flere timer å finne et sykehus som kunne ta meg inn, forklarer hun.

- Ganske alvorlig

Den australske skuespilleren er nær gråten, og det er åpenbart at opplevelsen var svært skremmende for henne.

- De hadde avvist folk hele natta. Og mitt tilfelle var ganske alvorlig. Vi forsøkte litt lenger, og vi var heldige nok til å bli tatt inn på et sykehus etter hvert.

SKADET NAKKEN: Superstjernen Ruby Rose skadet nakken under filminnspilling, nå deler hun bilder fra operasjonen. Video: Instagram, @rubyrose Vis mer

35-åringen har i utgangspunktet en pause fra sosiale medier, men sier at hun ville fortelle følgerne sine om hendelsen for å oppfordre de til å vaksinere seg. Hun tror at avvisningene fra sykehusene skyldtes at de var fulle med coronapasienter.

- Vær så snill å holde deg trygg, og alle andre trygge. Få vaksine om du kan, vær så snill. Det trenger ikke å være så vanskelig for alle, og jeg kan ikke forestille meg alle de andre menneskene som opplever mye, mye mer alvorlige situasjoner akkurat nå, sier hun avslutningsvis.

Skuespilleren bor i California, som for tiden opplever økt smittetrykk, særlig av Delta-varianten. People skriver at det i hovedsak er uvaksinerte som fyller opp sykehusene og blir smittet.

Bare tirsdag var det 12 000 nye smittetilfeller i delstaten. Halvparten av amerikanerne er vaksinert.

Ryggproblemer

Det er ikke første gang Rose opplevelser helseproblemer. I 2019 ble hun hastet til sykehus etter at det gikk galt under innspillingen av «Batwoman», som hun hadde hovedrollen i.

To av skivene i ryggen hennes skled ut av posisjon da hun skulle utføre et stunt, og hun ble hastet på sykehus. Den gangen delte hun video av operasjonen på Instagram.

- For noen måneder siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte gjennomgå en hasteoperasjon, eller så risikerte jeg å bli lam. To av skivene i ryggen min hadde sklidd ut, og var nær ved å kutte av ryggmargen min. Jeg hadde kroniske smerter, samtidig som jeg ikke kunne kjenne armene mine, fortalte 35-åringen da.

Hun har også ved en tidligere anledning operert ryggen.

LES OGSÅ: Slik ser ikke stjernen ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer