Avviser voldtektsforsøk

Kjendiser reagerer på Marianne Aulies overgrepsanklager.

Marianne Aulie Foto: Morten Krogh, Se og Hør
Marianne Aulie Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Falske anklager?

SEHER.NO: Det hele startet for en uke siden da den mye omtalte billedkunstneren Marianne Aulie (35) i et intervju med Se og Hør fortalte den dramatiske historien. To kjente kulturpersonligheter skal først ha dopet henne ned for så å forsøke å voldta henne for 14 år siden.


I går navnga Aulie de to kjente mennene på det direktesendte programmet "Mina" på NRK P3.


Begge mennene avviser nå anklagene gjennom sine advokater.


- Han er oppgitt over at P3 bidrar til å spre falske påstander på den måten, sier kjendisadvokat John Christian Elden til VG Nett, etter å ha snakket med sin klient.


- Utover det så ønsker han ikke å gå videre med saken foreløpig. Han ønsker ikke å gjøre noe som bidrar til ytterligere PR for Aulie, sier Elden.


Den andre kjendisen stiller seg like uforstående til de påståtte anklagene.


- Min klient reagerer på påstandene som ble fremmet, og for ham står dette frem som helt usant og meningsløst, sier den andre kjendisens advokat, Frode Elgesem, til VG Nett.


Også NRK reagerer på at Aulie valgte å navngi de to personene som skal ha forsøkt å forgripe seg på henne for 14 år siden.


- Marianne Aulie var gjest i et program og må ta ansvar for det hun selv sier. At hun velger å gå ut i NRK og beskylde navngitte mennesker for voldtekt, gjør at vi ikke har mulighet til å drive redaktørvirksomhet. Det setter oss i en ubehagelig situasjon, sier redaksjonsjef Tone Donald i NRK til NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer