Avviser Viggo-comeback i Vazelina

- Det kommer ikke til å skje, sier Eldar Vågan.

TOK OVER VOKALISTJOBBEN: Etter at Viggo Sandvik trakk seg fra Vazelina Bilopphøggers i 2005, tok Kjetil Foseid (nr to f.v.) over jobben sm vokalist. Her med (f.v.:) Eldar Vågan, Jan Einar Johnsen og Arnulf Paulsen . Foto: NTB scanpix
TOK OVER VOKALISTJOBBEN: Etter at Viggo Sandvik trakk seg fra Vazelina Bilopphøggers i 2005, tok Kjetil Foseid (nr to f.v.) over jobben sm vokalist. Her med (f.v.:) Eldar Vågan, Jan Einar Johnsen og Arnulf Paulsen . Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Vazelina Bilopphøggers-vokalisten Viggo Sandvik sluttet i det populære bandet i 2005, og ble erstattet av Kjetil Foseid, har fansen flere ganger ymtet frempå et ønske om en konsert med begge vokalistene.

Gitarist Eldar Vågan (51) sier imidlertid til Dagbladet at et Viggo-comeback i Vazelina neppe kommer til å skje.

- Det kommer ikke til å skje. Det hjelper ikke at andre diskuterer det for oss. Viggo har sluttet, og vil han ikke mer, så blir det sånn. Det er ingen grunn til å presse ham. Vi er kamerater, Viggo og jeg, så et er ikke noe sånn.

Vågan - som for tiden er aktuell med soloplaten «Leva livet (Sol Eldar i en Elvis-film)»- sier Vazelina fortsatt er i full vigør, og er i ferd med å legge planer for et nytt stort show.

– Vazelina kommer med en ny, stor produksjon på seinhøsten. Jeg kan ikke si så mye mer nå, men det blir i hovedstadsområdet, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alltid nervøs før premierer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer