Amber Heard og Johnny Depp:

Avviser ryktene

Kate Moss er innkalt som vitne i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard.

SE LIVE: Rettssaken med Johnny Depp og ekskona Amber Heard fortsetter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg slutten av rettssaken mellom Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (36), som har holdt på siden midten av april. Førstnevnte har saksøkt ekskona for ærekrenkelse i forbindelse med en aviskronikk i Washington Post, og krever samtidig 50 millioner dollar i erstatning fra Heard.

I kronikken skrev hun om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet. Depps navn ble imidlertid ikke nevnt i kronikken.

Heard har svart med et motsøksmål på 100 millioner dollar.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

Begge parter har tidligere i rettssaken inntatt vitneboksen, men mandag denne uka ble det kjent at også Kate Moss (48) skal inn og avgi sin vitneforklaring. Det ble klart etter Heard refererte til henne tidligere denne måneden da hun fortalte om en påstått krangel mellom Depp og søsteren hennes, Whitney Henriquez.

Moss og Depp var et par fra 1994 til 1998.

STJERNEPAR: Johnny Depp og Kate Moss var et av Hollywoods hotteste par da de datet på 90-tallet. Foto: John Barrett/Shutterstock/NTB
STJERNEPAR: Johnny Depp og Kate Moss var et av Hollywoods hotteste par da de datet på 90-tallet. Foto: John Barrett/Shutterstock/NTB Vis mer

58-åringens advokatteam så imidlertid svært fornøyde ut da Heard nevnte den tidligere supermodellens navn, da de ifølge People så muligheten til å bringe henne inn som vitne for å avkrefte hendelsen Heard refererte til.

Moss' vitneforklaring vil foregå over videolink.

VITNE: Da et kjent navn dukket opp, brøt det ut full «jubel» blant Johnny Depps advokater. Vis mer

- Har aldri dyttet meg

I vitneforklaringen forteller modellen at Depp ikke har utøvd vold mot henne da de var et par.

Hun forteller også om en ferietur til Jamaica som skal ha satt fart på rykter om vold.

Moss forlot hotellrommet før den daværende kjæresten, og skled ned en trapp og skadet ryggen, kan hun fortelle.

- Jeg skrek fordi jeg visste ikke hva som hadde skjedd meg, og jeg hadde vondt. Han kom løpende for å hjelpe meg, og bar meg til rommet og ga meg medisinsk hjelp.

- Dyttet han deg på noen som helst måte ned trappen?

- Nei.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

På spørsmål om Depp noen gang har dyttet henne ned en trapp, svarer også modellen nei.

- Han har aldri dyttet meg, sparket meg, kastet meg ned noen som helst trapp.

LES OGSÅ: Trekantdrama i retten: - Nekter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer