TØFF TID: De siste månedene har vært alt annet enn enkle for ekteparet Kim Kardashian og Kanye West. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: De siste månedene har vært alt annet enn enkle for ekteparet Kim Kardashian og Kanye West. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West:

Avviser ryktene om separate hjem

- Kanye er glad for å være hjemme med familien.

Publisert

SEOGHØR.NO: 22. november kom nyheten om at rapperen Kanye West (39) var innlagt på sykehus og derfor måtte avlyse en rekke fremtidlige konserter.

Årsaken bak innleggelsen skal ha vært Wests mentale helse, og under oppholdet skal han ha blitt behandlet for utmattelse.

Forrige uke skrev flere utenlandske nettsteder, deriblant Us Weekly, at Kanye og kona Kim Kardashian (36) ikke bor under samme tak etter at rapperen ble skrevet ut. Nå avkrefter derimot en kilde nær duoen ryktene.

- Han er glad for å være hjemme med familien sin. Han har det bra og bruker dagene sine på å slappe av, forteller kilden til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN MED BARNA: Kim nektet å ta med barna for å besøke Kanye på sykehuset den perioden han lå der. Det var bare hun som besøkte han. Foto: Scanpix
SAMMEN MED BARNA: Kim nektet å ta med barna for å besøke Kanye på sykehuset den perioden han lå der. Det var bare hun som besøkte han. Foto: Scanpix Vis mer

Var redd for å ha barna rundt Kanye

Det er ikke klart om barna bor sammen med dem for tiden, eller om de er hos noen andre i familien. Kim skal nemlig ha vært redd for å ha barna rundt Kanye.

- Hun er redd for å ha barna rundt Kanye, forteller en annen kilde nær familien, til People

Da Kim besøkte Kanye daglig på sykehuset ska hun ikke hatt med seg barna North (3) og Saint West (1) på besøkene, selv om sykehuset tillot det.

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, fortalte en kilde nær familien.

Kim har enda ikke kommentert påstandene.

HJEMME IGJEN: Etter ni dager på sykehus skal Kanye og Kim være hjemme igjen i deres nyoppussede Bel Air- hjem i Los Angeles. Foto: Splash News
HJEMME IGJEN: Etter ni dager på sykehus skal Kanye og Kim være hjemme igjen i deres nyoppussede Bel Air- hjem i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

Dramatisk slutt på året

Selv om Kanyes svigermor, Kris Jenner (60), har uttalt at artistens innleggelse var et resultat av utbrenthet, er det ingen som foreløpig har bekreftet dette.

Det er altså mange som lurer på hva som egentlig har skjedd.

- Han er utslitt. Han er veldig trøtt. Han har vært på en tøff turné, så han trenger bare litt hvile, sa Jenner til TV-programmet Extra like etter innleggelsen.

Men ryktene sier også at de to skal ha kranglet like før innleggelsen.

Dramaet rundt Kanye West er bare den siste prøvelsen «Kimye» har vært igjennom denne høsten.

Saken fortsetter under bildet.

KRANGLET: Kanye West og Kris Jenner har som regel et ganske godt forhold, men nå skal de ha kranglet om Kim Kardashians fremtid i tv-bransjen. Foto: Scanpix
KRANGLET: Kanye West og Kris Jenner har som regel et ganske godt forhold, men nå skal de ha kranglet om Kim Kardashians fremtid i tv-bransjen. Foto: Scanpix Vis mer

I starten av oktober ble Kim Kardashian utsatt for et brutalt ran i Paris mens hun gjestet den franske hovedstaden i forbindelse med moteuken.

Etter ranet, der tobarnsmoren ble truet med pistol og frastjålet smykker til en verdi av omlag 90 millioner kroner, har 36-åringen holdt en svært lav offentlig profil.

LES OGSÅ: Her møter Liam (14) sin framtidige barnemor (24) for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer