«Farmen»:

Avviser romanserykter

- Vi er begge følelsesmennesker som deler mye av oss selv.

SVARER PÅ RYKTENE: Det gode vennskapet som har oppstått mellom «Farmen»-deltakerne Mathias Scott Pascual og Leif Kristian Tindeland, har fått folk til å spekulere på om det kan være mer enn vennskap mellom de to. Nå svarer de på ryktene. Foto: Alex Iversen/ TV 2
SVARER PÅ RYKTENE: Det gode vennskapet som har oppstått mellom «Farmen»-deltakerne Mathias Scott Pascual og Leif Kristian Tindeland, har fått folk til å spekulere på om det kan være mer enn vennskap mellom de to. Nå svarer de på ryktene. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Farmen» er godt i gang, og allerede har seerne vært vitne til både giftsjokk og en svært anspent stemning mellom flere av deltakerne.

Men selv om slett ikke alle har kommet godt overens under oppholdet, har «Farmen»-deltakelsen resultert i gode vennskap for andre. Mathias Scott Pascual (27) og Leif Kristian Tindeland (27) er blant dem som ble gode venner inne på gården, og har også i etterkant av innspillingen fortsatt å holde kontakten.

I helgen dro Tindeland fra Haugesund for å besøke Pascual i Oslo, og i den anledning delte begge bilder av hverandre på sine private Instagram-kontoer. Det har fått flere til å spekulere på om det er mer enn vennskap mellom de to deltakerne.

Svarer på ryktene

I helgen delte Pascual et bilde av de to sammen fra besøket. Da viste han at ryktene på nettsamfunnet Jodel slett ikke hadde gått ham hus forbi.

«Takk for en digg helg i Oslo, kjære. Elsker at #jodel tror vi er mer enn bestevenner», skriver han under bildet.

Pascual forklarer til Se og Hør at han mener romanseryktene oppsto som følge av det fine vennskapet deres gjennom tiden på gården, og som altså har fortsatt i etterkant. I tillegg tror han personlighetene deres gjør de to ekstra utsatt for denne typen rykter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer