Romanserykter rundt Kylie Jenner og Drake:

- Avviser romanseryktene

Den siste tiden har det svirret romanserykter om Kylie Jenner og Drake. Nå slår kilder nær dem tilbake.

FLØRT?: Kylie Jenner og Drake har satt fart på romanseryktene. Foto: Splash News, Evan Agnostini/Invision/NTB scanpix
FLØRT?: Kylie Jenner og Drake har satt fart på romanseryktene. Foto: Splash News, Evan Agnostini/Invision/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det svirret rykter om at det er en svært god tone mellom Kylie Jenner (22) og artist Aubrey Drake Graham (33), best kjent under mellomnavnet. Romanseryktene oppsto bare en måned etter at Jenner offentliggjorde bruddet med barnefaren, 28 år gamle Travis Scott, på Twitter.

Det er Drakes bursdagsfeiring i slutten av oktober som har satt fart på romanseryktene, etter at duoen skal ha blitt sett tett på hverandre gjennom hele kvelden.

Ryktene har sprett seg som ild i tørt gress de siste døgnene, og nå slår kilder nær paret tilbake mot romanseryktene.

Tilbringer tid med Drake

Bakgrunnen for ryktene var at flere påpekte at de to hadde tilbragt svært mye tid sammen under Drakes bursdagfeiring. En kilde fortalte til Us Weekly at de to pratet mye sammen, og at de så ut til å like seg i hverandres selskap.

- Hun så veldig glad ut og var i et godt humør, og hun og Drake så veldig komfortable ut rundt hverandre. Det så ut som om det var en tiltrekning der, sier vedkommende.

En annen kilde hevdet at Jenner tilbrakte mesteparten av festen ved Drakes side.

Spekulasjonene ble ikke mindre av at Jenner også dukket opp på Halloween-festen til Drake uken etter, sammen med søsknene Kendall Jenner (24) og Rob Kardashian (32). Drake og Kylie Jenner skal på den annen side ikke ha blitt sett sammen på festen, ifølge Daily Mail.

- Mer fan av moren

Men slett ikke alle er enige i at det er noe romantisk mellom Kylie og Drake.

Til People fortalte flere kilder at de to henger sammen også utenfor festlokalene. Én av dem hevder at de to har et romantisk forhold, men to andre mener det kun er vennskapelig.

- De har vært venner lenge og Drake står familien hennes nær, sier en kilde til People.

Sistnevnte kilde får støtte av en kilde som angivelig er nær Drake.

- Det er ikke noe romantikk mellom Kylie og Drake. De har alltid vært gode venner og har hengt sammen mer nå som Kylie er singel og Drake er i sitt hus i Calabasas. Det er et praktisk forhold, men det er helt overflatisk, forteller kilden til E News.

Videre hevder kilden at de to har mange felles interesser og har en god dynamikk, men at foholdet begrenser seg til at Drake besøker familievennen for å ligge på sofaen og henge med datteren Stormi fra tid til annen.

- De holder ikke på, men Kylie trives med å ha ham der.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

En annen kilde har tidligere uttalt til E News at Drake har en klar favorittperson i Kardashian-klanen, men at det slett ikke er Kylie. I et videointervju med nettstedet uttalte han selv følgende etter Kylies bursdagfest:

- Kylie er kun en venn. Jeg liker Kylie godt, jeg liker Kendall - alle er veldig hyggelige. Khloe er også veldig hyggelig. Men åpenbart er jo Kris dronningen, og hun er min favoritt. Hun er sjefen, sa Drake.

Prioriterer datteren

Det var i starten av oktober at Kylie Jenner bekreftet at hun og Travis Scott ikke lenger var et par. Sammen har de datteren Stormi på ett og et halvt år.

- Travis og jeg er gode venner og vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi. Vårt vennskap og vår datter er prioritert, skrev sminkemogulen på Twitter 3. oktober.

De to ble først koblet til hverandre under Coachella-festivalen i april 2017, og allerede ett år senere var de foreldre for første gang. Bruddryktene satte i gang etter at paret ikke var blitt observert sammen siden slutten av august.

BRUDD: Travis Scott og Kylie Jenner, her med datteren Stormi, bedyrer at de er gode venner etter at det ble slutt for kort tid siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BRUDD: Travis Scott og Kylie Jenner, her med datteren Stormi, bedyrer at de er gode venner etter at det ble slutt for kort tid siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Langt forhold med familien

Drake har for øvrig også et barn selv. Overskriftene haglet i fjor sommer da han innrømmet at han er faren til pornostjernen Sophie Brussaux sitt barn, etter at hun i lengre tid hadde hevdet at han hadde gjort henne gravid. Sønnen Adonis er nå to år gammel.

Drake og Kardashian/Jenner-klanen har også en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Da Kylie Jenner fylte 16 år opptrådte han i selskapet, og han skal ha et tett vennskap med «momager» Kris Jenner (64).

Forholdet med den mye omtalte familien har imidlertid ikke alltid vært rosenrødt.

I desember i fjor mottok han en tirade fra Kanye West (42), Kim Kardashians (39) ektemann, etter at han begynte å følge henne på Instagram. Bakgrunnen for sinneutbruddet skal ha vært ryktene om at Drake og Kardashian skal ha datet tidligere, ifølge Refinery29.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om utroskaps-anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer