Avviser romanse med Anna Anka

- De hevdet at jeg var kjæresten hennes uten å gi meg tilsvarsrett....

IKKE KJÆRESTER: Norske Cornelis Elander avviser at det er noe mer enn vennskap mellom han og Hollywood-frue Anna Anka.  Foto: STELLA PICTURES
IKKE KJÆRESTER: Norske Cornelis Elander avviser at det er noe mer enn vennskap mellom han og Hollywood-frue Anna Anka. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (39) har tidligere innrømmet at hun «elsker norske menn» og at hun godt kunne tenkt seg en kjekk, ung nordmann som kjæreste.

Så da mediene i vinter fikk nyss om at den svenske blondinen skulle lage et tv-program med den norske programlederen Cornelis Elander (28), som bor og jobber i LA, begynte en rekke romanserykter å florere. 

Anka satte også fart på spekulasjonene da hun uttalte at de to hadde «en god kjemi», og flere norske medier skrev saker om at de to var et nytt par. 

Til Dagbladet kan imidlertid Elander, som så langt ikke har kommentert ryktene, avsløre at det ikke er annet enn vennskap mellom dem, og at han har vært samboer med sin flotte kjæreste Amanda Kaplan (34) i over ett år nå.

- Jeg valgte å ikke gi noen kommentar fordi det var tatt ut av løse lufte, sier han til avisen, og forteller samtidig at han og Anna er gode kolleger.
 
- Anna Anka er en hyggelig kollega. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne når vi går i gang med tv-innspillingene her i LA til sommeren, sier han til avisen.

Elander, som har bodd i LA i tre år nå, innrømmer også at det var ganske irriterende å få beskjed om at norske medier, deriblant ukebladet Her og Nå,  omtalte han og Anka som et nytt par.

- Da fikk jeg nok. De hevdet at jeg var kjæresten hennes uten å gi meg tilsvarsrett, sier han, og forteller at han vurderer å melde Her og Nå inn for Pressens Faglige Utvalg.

Til Dagbladet beklager Her og Nå-redaktør Rino Rådahl det dersom saken de har skrevet ikke medfører riktighet.

- Denne saken er også omtalt av andre norske medier. Hvis dette ikke skulle medføre riktighet, beklager vi selvsagt dette, og Elander er velkommen til å ta kontakt med oss hvis det er noe han ønsker å gå presisert, sier Rådahl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Søker trøst hos ny mann