Ulrikke Falch:

Avviser PR-stunt

- Fra min side så var jeg veldig forelsket.

<strong>BRUDD:</strong> Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

På sensommeren svirret romanseryktene mellom «SKAM»-stjernen Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24), og i september bekreftet duoen omsider at de var kjærester.

- Ja, vi er kjærester, sa Henrik til Se og Hør den gang, uten å ville gi noen ytterligere kommentar.

Flere hadde sitt å si om forholdet, som kom som en overraskelse på mange. Enkelte mente blant annet at Ulrikke var «dobbeltmoralsk» og «oppmerksomhetssyk», og flere slengbemerkelser ble lagt ut på det anonyme nettsamfunnet Jodel.

- Kommer ikke over at Ulrikke Falch går ut og kaller seg feminist og deretter blir sammen med en fyr som både objektifiserer kvinner og lever i baris på Instagram. Dobbeltmoral eller null selvrespekt, ble blant annet skrevet av en bruker.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

Gikk hver til sitt

Til tross for at både Ulrikke og Henrik gikk ut og forsvarte forholdet, skulle ikke kjærligheten mellom de to vare, og i slutten av januar var bruddet et faktum.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom meg og Henrik. Jeg har ingen ytterligere kommentar, sa Ulrikke til Se og Hør den gang.

Henrik har siden da gått ut og snakket om tiden etter bruddet, men Ulrikke foreløpig har vært taus. Nå har hun imidlertid gitt en liten kommentar, og avkreftet et av ryktene som gikk om forholdet.

- Var veldig forelsket

Det var i podkasten til blogger Martine Halvorsen (21), der Ulrikke denne uken var gjest, at hun ble spurt om det mange lenge undret over - nemlig om forholdet mellom dem var et PR-stunt eller ikke.

- Det kan hende det var det fra hans side, men fra min side så var jeg veldig forelsket, sier Ulrikke.

Til Se og Hør forteller Henrik at forholdet heller ikke var et PR-stunt fra hans side. Utover dette har han ingen kommentar om forholdet.

Se og Hør har også forsøkt å komme i kontakt med Ulrikke Falch, som foreløpig ikke har besvart våre henvendelser.

TV-prosjekt

Mens Henrik snart er aktuell i TVNorge-serien «Influenserne», skal også Ulrikke tilbake på TV-skjermen. Dokumentarserien «F-ordet» skulle etter planen ha hatt premiere høsten 2018, men i februar ble det kjent at den er utsatt på ubestemt tid.

Programmet, som skal gå på NRK, går ut på at Ulrikke skal undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller med en videregående skole. I løpet av seks uker ønsker hun å overbevise elevene om at de er feminister.

Ulrikke debuterte også som forfatter i fjor, sammen med komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa. «Jenteloven» handler om mye av det samme som ovennevnte serie - nemlig feminisme, forskjellsbehandling og trakassering.

Skuespiller Ulrikke Falch, kjent fra ungdomsserien «Skam», har selv slitt med spiseforstyrrelser. Nå bruker hun erfaringene sine for å hjelpe andre, forteller hun til «God kveld Norge». Vis mer

Utsatt på ubestemt tid

Prosjektleder Nora Ibrahim i NRK kunne i januar fortelle til TV 2 at de ikke vet når serien vil sendes.

- Som i alle produksjoner har det vært utfordringer som har dukket opp underveis som har gjort at produksjonen har tatt lengre tid enn antatt. Dette er helt vanlig og uproblematisk. Nå er alle opptak ferdig, og vi sitter og klipper programmet ferdig nå, sa Ibrahim.

- Vi jobber nå med å finne et godt publiseringstidspunkt. Når premieren blir, vet vi ikke. Det er et stort puslespill som skal legges med alt innholdet vi lager i hele NRK.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer