Ulrikke Falch:

Avviser PR-stunt

- Fra min side så var jeg veldig forelsket.

BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg var et par i fire måneder, før forholdet tok slutt i januar i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

På sensommeren svirret romanseryktene mellom «SKAM»-stjernen Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24), og i september bekreftet duoen omsider at de var kjærester.

- Ja, vi er kjærester, sa Henrik til Se og Hør den gang, uten å ville gi noen ytterligere kommentar.

Flere hadde sitt å si om forholdet, som kom som en overraskelse på mange. Enkelte mente blant annet at Ulrikke var «dobbeltmoralsk» og «oppmerksomhetssyk», og flere slengbemerkelser ble lagt ut på det anonyme nettsamfunnet Jodel.

- Kommer ikke over at Ulrikke Falch går ut og kaller seg feminist og deretter blir sammen med en fyr som både objektifiserer kvinner og lever i baris på Instagram. Dobbeltmoral eller null selvrespekt, ble blant annet skrevet av en bruker.

Gikk hver til sitt

Til tross for at både Ulrikke og Henrik gikk ut og forsvarte forholdet, skulle ikke kjærligheten mellom de to vare, og i slutten av januar var bruddet et faktum.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom meg og Henrik. Jeg har ingen ytterligere kommentar, sa Ulrikke til Se og Hør den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer