Avviser morens sex-påstander

- Jeg har aldri vært den typen, sier gullvinneren Ryan Lochte.

MEDALJEGROSSIST: Ryan Lochte kunne juble over hele fem medaljer i OL-bassenget i London under årets olympiske leker. Foto: Stella Pictures
MEDALJEGROSSIST: Ryan Lochte kunne juble over hele fem medaljer i OL-bassenget i London under årets olympiske leker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske svømmeren Ryan Lochtes navn har havnet på alles lepper i USA, etter at han vant to gull, to sølv og en bronsemedalje under de olympiske lekene i London.

Men jubelen over Lochtes medaljer blekner i forhold til oppmerksomheten rundt et intervju TV-programmet «The Today Show» gjorde med hans mor Ike.

I intervjuet - som har spredd seg som en farsott over internett - sa moren at sønnen fortsatt er singel, fordi han bare har tid til «one-night stands».

Nå avviser Lochte (28) morens påstander.

- Det er ikke meg. Jeg har aldri vært en slik person, og vil ikke at folk skal tro det om meg.

OL-mesteren hevder morens spesielle uttalelser skyldes en glipp fra hennes side.

- Hun er veldig uvant til dette med media. Hun mente å si at jeg går på enkelte stevnemøter.

- Når jeg er i et forhold, vil jeg gi den personen hele mitt hjerte. Men jeg har ikke tid til det nå, fordi jeg alltid er på farten, sier han til bladet Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: OL-regissøren dater 22 år yngre filmstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer