Avviser mishandling-spøk

Kvinne hevder seg sjokkert over brutal sjekkereplikk fra Chris Brown.

ANGRER IKKE: Chris Brown skal ha sjekket opp en kvinne med replikken «kan jeg få nummeret ditt? Jeg lover jeg ikke skal slå deg».  Foto: All Over Press
ANGRER IKKE: Chris Brown skal ha sjekket opp en kvinne med replikken «kan jeg få nummeret ditt? Jeg lover jeg ikke skal slå deg». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2009 ble Chris Brown (23) dømt for å ha mishandlet sin daværende kjæreste Rihanna (23). Brown slo Rihanna med knyttet neve før Grammy-utdelingen. Bildene av den sårede stjernen gikk verden rundt og Chris måtte gjennomføre samfunnstjeneste og gå i terapi.
 
Brown fremsto den gangen som en angrende synder, men nå ser det ut til at stjernen ikke har så dårlig samvittighet som han hevdet.

Brown skal, ifølge Us Weekly, ha sjekket opp en kvinne på en Grammy-fest med en svært usmakelig replikk.

– Han spurte «kan jeg få nummeret ditt? Jeg lover jeg ikke skal slå deg», sier kvinnen til ukebladet.

Brown og vennen skal ha ledd og kost seg over replikken.

– En av dem skrek «er det en ny replikk?» jeg ville bare kaste opp, fortsetter kvinnen.

Browns pressetalsmann avviser utsagnet.

– Jeg blir overrasket hvis han har sagt noe så dumt.

Brown, som dater for tiden Karrueche Tran, men blir stadig observert med eks-kjæresten Rihanna, avviste sent torsdag kvinnens påstand.

- Dette er absurd og absolutt ikke sant. Jeg sa ikke det og jeg ville heller ikke spøke om det, sier Chris Brown til TMZ.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbrakte natten med eksen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer