I KJENT STIL: Du vil ikke se Mariann Thomassen på scenen i Melodi Grand Prix på nyåret, slik VG har meldt, skal vi tro artisten selv. Foto: SCANPIX
I KJENT STIL: Du vil ikke se Mariann Thomassen på scenen i Melodi Grand Prix på nyåret, slik VG har meldt, skal vi tro artisten selv. Foto: SCANPIXVis mer

Avviser MGP-ryktene

Mariann Thomassen hevder hun bare skal følge Melodi Grand Prix fra sidelinjen.

SEHER.NO: - Jeg ser det står flere steder at jeg skal være med i Melodi Grand Prix neste år. Det stemmer ikke. For tiden er jeg inne i en låtskriverperiode, sier Mariann Thomassen til Seher.no når vi ringer henne i en ganske annen anledning.

Det var VG som først bragte nyheten om at Surferosa-stjernen - som nådde "Sistesjansen" i fjorårets MGP - igjen skal være klar for musikk-konkurransen.

30-åringen sier hun kommer til å følge MGP fra sidelinjen, men medgir at det er et MGP-tilbud hun ikke hadde villet si nei til - nemlig å stille opp som et av pauseinnslagene i den internasjonale finalen i Oslo til våren.

- Det hadde jeg gjort. Det ville vært gøy, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LE OGSÅ: Maria vraket som MGP-programleder