AVVISER RYKTENE: Venner av Jessica Albas ektemann Cash Warren avviser ryktene om at han skal ha kysset skuespilleren Lindsay Lohan på nattklubben Villa i Hollywood.
AVVISER RYKTENE: Venner av Jessica Albas ektemann Cash Warren avviser ryktene om at han skal ha kysset skuespilleren Lindsay Lohan på nattklubben Villa i Hollywood.Vis mer

Avviser klinerykter

- Forholdet er rent profesjonelt.

SEHER.NO: Etter at amerikanske Us Magazine fredag meldte at flere nattklubbgjester skal ha blitt vitne til en kline-seanse mellom skuespilleren Lindsay Lohan (23) og Jessica Albas ektemann Cash Warren (30), har den skandaleombruste "Georgia Rule"-stjernen gått hardt ut mot ryktene.

- Han er gift, jeg ville ikke våget å kysse ham, sier hun til bladet.

Nå går også kilder nær Cash Warren og Jessica Alba til angrep mot ryktene rundt den påståtte hendelsen, som skal ha funnet sted på Hollywood-klubben Villa 19. november.

- De er ikke sanne i det hele tatt. De to kjenner hverandre, det er sant, men forholdet er rent profesjonelt, sier kildene til People.com.

Venner av Alba og Warren hevder ekteparet har blitt såret av ryktene, men konsentrerer seg om å være foreldre for sin lille datter Honor Marie.


- De er lykkelige sammen, og har det travelt med å være foreldre. De ser fram til å feire juleferien sammen med sin familie.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: - De klinte heftig i et hjørne