IKKE SAMMEN: Den Oscar-vinnende filmstjernen Leonardo DiCaprio ble nylig koblet til den over 15 år yngre modellen Roxy Horner (t.h). Nå avkrefter en anonym kilde at det er mer enn vennskap mellom de to. Roxy ble fotografert alene på  shopping på Lakeside Shopping Centre i Essex i England 9. juni. Foto: NTB Scanpix/ Rex Features
IKKE SAMMEN: Den Oscar-vinnende filmstjernen Leonardo DiCaprio ble nylig koblet til den over 15 år yngre modellen Roxy Horner (t.h). Nå avkrefter en anonym kilde at det er mer enn vennskap mellom de to. Roxy ble fotografert alene på shopping på Lakeside Shopping Centre i Essex i England 9. juni. Foto: NTB Scanpix/ Rex FeaturesVis mer

Avviser kjærlighetsryktene rundt DiCaprio

To uker etter at «Titanic»-stjernen skal ha besøkt den britiske modellen i hemmelighet, ser lykken ut til å være over for kjendisparet.

SEOGHØR.NO: I april begynte ryktene å svirre om at Leonardo DiCaprio (41) hadde funnet tonen med den britiske modellen Roxy Horner (24).

De to ble observert på et stevnemøte på restauranten Serendipity 3 på Upper East Side i New York, og ifølge øyenvitner så duoen virkelig ut som et par.

- Roxy var veldig opptatt av Leo, og det var ingen tvil om at de dater. Hun holdt ham i armen og de virket veldig fortrolige, sa en kilde til People den gang.

Nå, under to måneder senere, avviser en kilde overfor UsMagazine at Oscar-vinneren og de unge modellen er et par.

- Leo og Roxy dater definitivt ikke. De er bare gode venner, understreker innsidekilden.

UsMagazine skriver at romanseryktene avvises i kjølvannet av britiske mediers omtale av de to.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE I NEW YORK: Ifølge The Sun befant Leonardo DiCaprio seg på date med Roxy Horner i London 2. juni. Fire dager senere ble han avbildet i East Village i New York sammen med noen kamerater. Foto: Splash News
TILBAKE I NEW YORK: Ifølge The Sun befant Leonardo DiCaprio seg på date med Roxy Horner i London 2. juni. Fire dager senere ble han avbildet i East Village i New York sammen med noen kamerater. Foto: Splash News Vis mer

- Fløy til London for Roxys skyld

Tabloidavisen The Sun hevdet nylig at forholdet mellom DiCaprio og Horner hadde blitt mer seriøst, og at filmstjernen fløy til Storbritannia i hemmelighet for to uker siden for å møte den blonde modellen.

Ifølge The Sun ble duoen observert sammen i London torsdag 2. juni. Turtelduene skal ha danset bort timene sammennattklubben Tape, før de snek seg inn på trendstedet Chiltern Firehouse.

- Leo vek ikke fra Roxys side. Etter å ha vært på klubben dro de til Chiltern, hvor flere øyenvitner så at de var ekstremt kosete, hevdet en kilde overfor The Sun.

UsMagazine skriver at Leonardo DiCaprio få dager senere ble observert i New York. Onsdag 8. juni skal han ha vært til stede på Beyoncés «Formation World Tour»-konsert i Queens.

Saken fortsetter under bildene.

BERØMTE DAMER: Leonardo DiCaprio skal angivelig ha slitt med å komme over både Gisele Bündchen og Bar Refaeli. Filmstjernen var sammen med begge de to modellene i flere år.  Foto: NTB Scanpix
BERØMTE DAMER: Leonardo DiCaprio skal angivelig ha slitt med å komme over både Gisele Bündchen og Bar Refaeli. Filmstjernen var sammen med begge de to modellene i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Evig ungkar

På 2000-tallet var «The Revenant»-stjernen i langvarige forhold med to av verdens mest berømte lyshårede modeller.

Fra 2000 til 2005 var han sammen med den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (35), som i dag er gift og har to barn med den amerikanske fotballstjernen Tom Brady (38).

Deretter fant DiCaprio lykken med den israelske modellen Bar Refaeli (31), som nå venter sitt første barn med ektemannen Adi Ezra. I motsetning til sine berømte ekser, har ikke Leonardo DiCaprio klart å slå seg til ro etter det endelige bruddet med Refaeli i 2011.

Saken fortsetter under bildene.

BLONDE EKSER: Etter forholdene med supermodellene Gisele Bündchen og Bar Refaeli har Leonardo DiCaprio datet flere lyshårede skjønnheter, deriblant Kelly Rohrbach, Blake Lively - som nå venter sitt andre barn med Ryan Reynolds, og Toni Garrn.  Foto: NTB Scanpix
BLONDE EKSER: Etter forholdene med supermodellene Gisele Bündchen og Bar Refaeli har Leonardo DiCaprio datet flere lyshårede skjønnheter, deriblant Kelly Rohrbach, Blake Lively - som nå venter sitt andre barn med Ryan Reynolds, og Toni Garrn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste årene har han vært i kortvarige forhold med flere stjerner, inkludert modell Toni Garrn (23), skuespiller Blake Lively (28) og «Baywatch»-aktuelle Kelly Rohrbach (26).

Tidligere i år svirret for øvrig romanseryktene rundt ham og popstjernen Rihanna (28), etter at de to ble observert sammen på konsert under den hippe Coachella-festivalen i april.

Selv om Hollywood-stjernen tilsynelatende stadig lever livet som singel, har ikke DiCaprio avvist tanken på ekteskap og familie i fremtiden.

- Det skjer når det skjer. Sannheten er at man kan ikke forutse et ekteskap. Det er ikke noe som kan planlegges, sa han til Parade magazine i januar, ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: Kjendisparet venter barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.