LIKER JENTER: Daniel Radcliffe understreker til MTV at han ikke er homofil. Her er han fotografert under premieren på "Harry Potter og Halvblodsprinsen" i London i fjor. Foto: Stella Pictures
LIKER JENTER: Daniel Radcliffe understreker til MTV at han ikke er homofil. Her er han fotografert under premieren på "Harry Potter og Halvblodsprinsen" i London i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Avviser homoryktene

- Jeg er heterofil...

SEHER.NO: Daniel Radcliffe (20) ble superstjerne etter han fikk hovedrollen i "Harry Potter"-filmene, og i ettertid har han blant annet stilt opp i blanke messingen i teaterstykket "Equus".

Til tross for at 20-åringen har jentefans over hele verden, har han lenge blitt møtt med spekulasjoner om at han er homofil. Nå slår skuespilleren imidlertid tilbake mot ryktene, og understreker at han ikke er interessert i gutter.

- Dersom folk ønsker å si det, å kan de det. Men det er jeg ikke, jeg er heterofil, sier Radcliffe ifølge The Sun til MTV.

Radcliffe har tidligere uttalt at han synes skuespillerkollega Robert Pattingson er sexy, samt stilt opp på coveret av et magasin for homofile, Attitude, men synes det er merkelig at folk oppfatter ham som homofil.

- Det beste var da jeg så en fyr på internett som sa, 'Selvfølgelig er han homo - han har homo-ansikt', og det synes jeg var en litt merkelig ting å si. Et homo-ansikt? Det høres bekymringsverdig ut, som om de har sittet hjemme med bilder av meg sammen med bilder av andre kjente homofie.

Ifølge The Sun skal 20-åringen nylig ha donert en stor sum penger til en amerikansk veldedighetsorganisasjon som kjemper mot intoleranse blant homofile menn, lesbiske og biseksuelle.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Michael Bay er Hollywoods rikeste