OMSTRIDT: Tila - her i blond utgave - har ertet på seg flere kristen-grupper i USA med sin realityserie på MTV. Foto: Stella
OMSTRIDT: Tila - her i blond utgave - har ertet på seg flere kristen-grupper i USA med sin realityserie på MTV. Foto: StellaVis mer

Avviser hetero-rykter

- Jeg er 100 % biseksuell, insisterer MTV-programlederen Tila Tequila.

SEHER.NO: Den 26 år gamle modellen har skapt høye bølger i USA med sin reality-serie "A shot at love with Tila Tequila" - der 16 menn og 16  kvinner bor sammen med henne på "Big Brother"-vis og kjemper om hennes gunst.

I serien hevder Tila at hun er bifil. Hun blir også  filmet mens hun kysser både kvinnelige og mannlige deltakere, men nå hevder avisa New York Post at kvinneflørten bare er skuespill.

- Tila har hatt en hemmelig mannlig kjæreste i over ett år Og hun er ikke biseksuell på ordentlig. Hun har kysset noen jenter i fortiden, men hun er ikke bifil i det hele tatt, sier en kilde på TV-showet til avisa.

Påstandene har fått Tila til å insistere på at hun ikke bare liker gutter.

- Jeg kan bekrefte at hun er bifil, sier en av modellens talsmenn til New York Post.

Kilden fra TV-showet hevder imidlertid Tila kun fremstår som bifil for å få oppmerksomhet og tjene penger. Privat er hun dypt forelsket, og vil ikke forlate kjæresten.

- Det er grunnen til at det ikke blir noen ny sesong. Hun vil ikke dumpe ham.

LES OGSÅ: Se Anistons lesbekyss!