Hailey Bieber:

Avviser graviditetsrykter

Fansen begynte å spekulere heftig etter at Hailey Bieber ble avbildet med hånden rundt magen.

IKKE GRAVID: Hailey Bieber avviser at hun og ektemannen Justin venter barn. Foto: NTB scanpix
IKKE GRAVID: Hailey Bieber avviser at hun og ektemannen Justin venter barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gravidryktene rundt ekteparet Justin (25) og Hailey Bieber (23) har igjen fått fart på seg i thanksgiving-helgen.

Bilder viser et smilende par ute på gaten. Detaljen som har fått fansen til å spekulere vilt er plasseringen på Haileys hånd. Den ligger nemlig over magen.

Bare glad i mat

Ryktene tok så mye av at Hailey selv har kommentert dem. Hun har imidlertid en skuffende beskjed til dem som krysset fingrene for en Bieber-baby.

- Internett er så morsomt. Nei, jeg er ikke gravid, jeg bare elsker mat, skriver 23-åringen på Instagrams historiefunksjon.

Det er likevel ikke så rart at fansen trekker konklusjoner på det området ettersom paret tidligere har uttalt at de ønsker seg barn.

- Jeg elsker barn, og gleder meg til å få mine egne. Det kommer til å skje i fremtiden en gang, har Hailey uttalt til arabiske Vogue.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Det er heller ikke første gangen ryktene om at Hailey venter barn har svirret. I 2018, kort tid etter at de ble ektefeller, delte modellen et bilde som gjorde at fansen trodde hun var gravid.

Spøkte med graviditet

Et halvår senere var den en Instagram-kommentar som fikk fart på ryktene igjen. I april i år ble fansen i harnisk da Justin delte et ultralydbildet på Instagram, noe som siden skulle vise seg å være en aprilspøk.

I starten av oktober ble det kjent at paret hadde gitt hverandre sitt ja - for andre gang. Tidligere hadde de vært på rådhuset for å signere ekteskapspapirer, men denne gangen var det duket for skikkelig fest.

Både vielsen og bryllupsfesten fant sted på eiendommen til hotellet Montage Palemetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina.

Først en uke senere delte paret bilder fra festen, hvor fansen kunne fryde seg over den elegante brudekjolen.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Ventet med sex

Tidligere har Justin forklart at de ventet med sex til etter ekteskapet.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han tidligere i år.

25-åringen har de siste årene gitt seg hen til kristendommen, og er tilknyttet menigheten Hillsong.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri elsket deg mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer