Halle Berry:

Avviser graviditetsryktene

- Kan ikke en jente få kose seg med biff og pommes frites?

Hollywood-stjernen nekter for at hun venter barn igjen. Foto: NTB Scanpix
Hollywood-stjernen nekter for at hun venter barn igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at Halle Berry (50) dukket opp på the Butterfly Ball i Los Angeles søndag, begynte flere amerikanske medier å spekulere i om hun ventet sitt tredje barn.

Årsaken var nemlig at Hollywood-stjernen stilte i en åletrang paljettkjole som viste frem en liten kul på magen, og som skuespilleren ømt hvilte hendene på.

Mandag avkrefter derimot talspersonen hennes ryktene.

- Det er absolutt ikke sant. Hun er ikke gravid, sier talspersonen til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID? Da Halle Berry dukket opp på rød løper i denne tettsittende sølvpaljett-kjolen begynte ryktene å svirre. Det hjalp ikke at hun holdt seg på magen. Foto: NTB Scanpix.
GRAVID? Da Halle Berry dukket opp på rød løper i denne tettsittende sølvpaljett-kjolen begynte ryktene å svirre. Det hjalp ikke at hun holdt seg på magen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Halle tok kort tid etterpå til Instagram hvor hun postet et bilde med følgende tekst:

- Kan ikke en jente få kose seg med en biff og pommes frites??

En kommentar både People og TMZ mener er en henvisning til helgens graviditetsrykter.

Can a girl have some steak and fries?? 🙄😉

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

- Det kan hende hun lyver, men vi vet at hun har fortalt nære venner at hun ikke er gravid, og hun dater egentlig ikke noen heller nå, skriver kjendisnettstedet TMZ.

«Monster's Ball»-stjernen har fra før av barna Nahla (8) og Maceo (3) fra to ulike forhold.

I oktober 2015 brøt Berry med Olivier Martinez (51), som er far til hennes sønn. Duoen hadde da vært gift i kun to år - og kjærester i fem.

SINGEL: Da Halle gikk gravid med sønnen Maceo i 2013, holdt Olivier Martinez kjærlig på babymagen hennes da de stilte sammen på rød løper. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL: Da Halle gikk gravid med sønnen Maceo i 2013, holdt Olivier Martinez kjærlig på babymagen hennes da de stilte sammen på rød løper. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Fra 1992 til 1997 var den mørke skjønnheten gift med den tidligere baseball-spilleren David Justice (51), og fra 2001 til 2005 med artisten Eric Benet (50).

Hun har i tillegg et turbulent forhold til modellen Gabriel Aubry (41), som er faren til datteren hennes.

- Det å få barn er fratar deg veldig mye. Det er det mest fantastiske som noen gang kommer til å skje deg, men etterpå er det ikke fullt så spektakulært, sa hun til Harper's Bazaar ett år etter fødselen av datteren.

- Før jobbet jeg mye fordi jeg ikke hadde noe bedre å finne på. Det jeg har lært når man får barn, er at man ikke kan ta med seg jobben hjem lenger, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Aylar holdt «ny» kjæreste skjult i ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer