IKKE IMOT FLERE BARN: Angelina Jolie og Brad Pitt har tre biologiske barn sammen, Shilo og tvillingene Knox og Vienne. Hun kunne gjerne tenke seg flere barn, men avslører at hun er bekymret for tidsplanleggingen rundt det. Foto: STELLA PICTURES
IKKE IMOT FLERE BARN: Angelina Jolie og Brad Pitt har tre biologiske barn sammen, Shilo og tvillingene Knox og Vienne. Hun kunne gjerne tenke seg flere barn, men avslører at hun er bekymret for tidsplanleggingen rundt det. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Avviser graviditetsryktene

- Vi må jo ha tid til alle sammen...

SEHER.NO:  Angelina Jolie (35) er bekymret for sine seks barn. Hun føler at hun og livspartneren Brad Pitt, ikke har nok tid til å kunne gi hvert av de seks barna «kvalitetstid».

«Changeling»-stjernen har tre adoptivbarn Maddox, Zahara og Pax. Shilo og tvillingene Knox og Vienne er hennes og Pitts biologiske barn.

Jolie innrømmer at både hun og Pitt - som hun oppdrar de seks barna sammen med - er åpen for å få flere barn, men at hun er bekymret for planleggingen rundt det.
 
- Vi er ikke imot å få flere barn. Men vi vil først sørge for å kunne gi nok tid til hvert og ett av barna. De er barn nå, og kan leke sammen, men de kommer til å trenge mye mer konversasjon med voksne ettersom de blir eldre, sier Jolie til Vanity Fair.

Skuespilleren ønsker gjerne at hun skal få det samme forholdet til sine barn - som hun hadde med sin egen mor.

- Da jeg var ung snakket jeg med min mamma i timevis. Ofte midt på natten. Derfor vil jeg ikke at vi skal ha en så stor familie at vi ikke rekker over slikt med våre barn, sier hun.

Angelina avslører at hun heller ikke er «imot» å gifte seg med Brad, som hun har vært sammen med siden 2005 - men at hun synes forholdsstatus er uviktig.

- Jeg er ikke imot å gifte meg. Med det er jo som om vi allerede er gift. Det å ha barn er den største forpliktelsen man kan ha med et annet mennesket. Det er en større forpliktelse enn ekteskap, fordi det å ha barn varer hele livet, sier hun.

På grunn av den åpenbare tidsklemmen, vurderer Jolie å slutte som skuespiller veldig snart.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Sammen igjen?