Avviser at Miley er forlovet

Miley Cyrus viste fram diamantring på Twitter.

<strong>IKKE FORLOVET:</strong> Kilder hevder overfor nettstedet Us Magazine at Liam Hemsworth og Miley Cyrus ikke er forlovet. Foto: All Over Press
IKKE FORLOVET: Kilder hevder overfor nettstedet Us Magazine at Liam Hemsworth og Miley Cyrus ikke er forlovet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forlovelsesryktene gikk for alvor etter at Miley Cyrus (19) nylig la ut et bilde av hånden sin med en stor diamantring på den ene fingeren, på nettstedet Twitter.

Mange antok at «Hannah Montana»-stjernen hadde planer om å gifte seg med 22 år gamle Liam Hemsworth. Det stemmer ikke, skriver nettstedet UsMagazine.com.

Kilder nettstedet har vært i kontakt med avviser at Cyrus har forlovet seg.

Det var torsdag 19-åringen la ut bildet av ringen på Twitter, og over helgen viste hun stolt fram hånden ved flere anledninger.

«Jeg er helt gal etter denne Jenna Hipp neglelakken. Det ser så elegant og klassisk ut», skrev hun til bildet som ble lagt ut.

Cyrus og Hemsworth møtte hverandre under innspillingen av 2009-filmen «The Last Song». Etter en pause i 2010 ble paret sammen igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er denne diamanten bevis på forlovelsen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer