Avviser at Kanye krevde å få Kim på Vogue-cover

Sjefredaktør Anna Wintour langer ut mot kritikerne.

STERKE MENINGER: Sjefsredaktør Anna Wintour er kjent for å være en hardbarka dame. Hun avviser at Kanye West har «bedt på sine knær» om å få forloveden Kim Kardashian på Vogue-front, men hevder derimot at hun selv bestemte at superparet skulle pryde coveret i april. Foto: FameFlynet Sweden
STERKE MENINGER: Sjefsredaktør Anna Wintour er kjent for å være en hardbarka dame. Hun avviser at Kanye West har «bedt på sine knær» om å få forloveden Kim Kardashian på Vogue-front, men hevder derimot at hun selv bestemte at superparet skulle pryde coveret i april. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amerikanske Vogue er et av verdens ledende motemagasiner, og da det denne uken ble kjent at det er superparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) som pryder coveret for april-måned, var det flere som så rødt.

Onde tunger vil nemlig ha det til at rapperen, som selv har gjort karriere som motedesigner, har bedt Vogue om å sette forloveden på front - i et brudekjole-liknende antrekk.

Dette avviser imidlertid Vogue-sjefredaktør Anna Wintour (64) i lederen:

«Et av høydepunktene ved å ha redaktøransvar for Vogue, som har lange tradisjoner, er det å ha mulighet til å presentere de som definerer kulturen på det gitte tidspunktet. Enten de ryster, former eller påvirker verden slik vi ser den. Jeg tror vi alle kan være enige om at den rollen for øyeblikket blir spilt av Kim og Kanye», skriver hun og legger til:

«Når det kommer til coveret så er min mening at det både er sjarmerende og rørende, og det var ene og alene vår idé om å gjøre det. Du har nok lest flere steder at Kanye ba meg på sine knær om få hans forlovede på coveret. Det har han absolutt ikke gjort. Sladderet gjør seg nok godt på trykk, men sannheten er så simpel; det er ikke sant».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer