Avviser at Kanye krevde å få Kim på Vogue-cover

Sjefredaktør Anna Wintour langer ut mot kritikerne.

STERKE MENINGER: Sjefsredaktør Anna Wintour er kjent for å være en hardbarka dame. Hun avviser at Kanye West har «bedt på sine knær» om å få forloveden Kim Kardashian på Vogue-front, men hevder derimot at hun selv bestemte at superparet skulle pryde coveret i april. Foto: FameFlynet Sweden
STERKE MENINGER: Sjefsredaktør Anna Wintour er kjent for å være en hardbarka dame. Hun avviser at Kanye West har «bedt på sine knær» om å få forloveden Kim Kardashian på Vogue-front, men hevder derimot at hun selv bestemte at superparet skulle pryde coveret i april. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amerikanske Vogue er et av verdens ledende motemagasiner, og da det denne uken ble kjent at det er superparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) som pryder coveret for april-måned, var det flere som så rødt.

Onde tunger vil nemlig ha det til at rapperen, som selv har gjort karriere som motedesigner, har bedt Vogue om å sette forloveden på front - i et brudekjole-liknende antrekk.

MOTEDRONNING: Vogue-redaktør Anna Wintour er både fryktet og elsket av motefolket verden over - og det er ikke hvem som helst som kommer på coveret til det amerikanske motebladet. Her er hun fotografert med den norske Emilio Pucci-designeren Peter Dundas under moteuken i Milano i fjor. Foto: FameFlynet
MOTEDRONNING: Vogue-redaktør Anna Wintour er både fryktet og elsket av motefolket verden over - og det er ikke hvem som helst som kommer på coveret til det amerikanske motebladet. Her er hun fotografert med den norske Emilio Pucci-designeren Peter Dundas under moteuken i Milano i fjor. Foto: FameFlynet Vis mer

Dette avviser imidlertid Vogue-sjefredaktør Anna Wintour (64) i lederen:

«Et av høydepunktene ved å ha redaktøransvar for Vogue, som har lange tradisjoner, er det å ha mulighet til å presentere de som definerer kulturen på det gitte tidspunktet. Enten de ryster, former eller påvirker verden slik vi ser den. Jeg tror vi alle kan være enige om at den rollen for øyeblikket blir spilt av Kim og Kanye», skriver hun og legger til:

«Når det kommer til coveret så er min mening at det både er sjarmerende og rørende, og det var ene og alene vår idé om å gjøre det. Du har nok lest flere steder at Kanye ba meg på sine knær om få hans forlovede på coveret. Det har han absolutt ikke gjort. Sladderet gjør seg nok godt på trykk, men sannheten er så simpel; det er ikke sant».

På nettstedet til Vogue er det lagt ut en bakom-film, som viser det lykkelige paret på fotoshoot-settet. Parets datter North West, som ble født i fjor sommer, var også med på innspillingen, og i videoen er den lille skjønnheten med i flere sekvenser.

Kort tid etter at april-coveret ble avslørt fredag denne uken, brukte en stolt Kim Kardashian sosiale medier for å oppdatere sine fans:

«This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! O M GGGGGG!!! I can't even breath!», skrev hun til en faksimile av coveret.

I tillegg til å være artist livnærer Kanye West seg som designer for merkene A.P.C og DW by Kanye West, mens Kim Kardashian designer klær med sine to søstre Khloe og Kourtney.

Vogue-bildene av superparet er tatt av den anerkjente portrettfotografen Annie Leibovitz (64).

LES OGSÅ: Beyoncé nekter å komme i Kim og Kanyes bryllup

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer