HEFTIG KRANGEL: Nick Loeb saksøker eksforloveden Sofia Vergara fordi hun vil ødelegge de befruktede eggene som er ble fryst ned da paret var sammen. I rettsdokumentene hevder Loeb at Vergara gikk fysisk til angrep på ham. Foto: Afp
HEFTIG KRANGEL: Nick Loeb saksøker eksforloveden Sofia Vergara fordi hun vil ødelegge de befruktede eggene som er ble fryst ned da paret var sammen. I rettsdokumentene hevder Loeb at Vergara gikk fysisk til angrep på ham. Foto: AfpVis mer

Avviser at hun slo eksen i ansiktet

Alt Sofia Vergara og hennes tidligere kjæreste ønsket seg var et barn. Nå krangler de to så busta fyker i retten.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken blusset det opp en personlig krangel mellom eksparet Sofia Vergara (42) og Nick Loeb (39).

De to brøt med hverandre i mai i fjor, etter å ha vært forlovet i to år.

Da Sofia og Nick var sammen forsøkte de desperat å bli foreldre, og et halvt år før bruddet fryste de ned to av Sofias egg som var befruktet av Nick.

Det er hevdet at Vergara ønsker å ødelegge disse eggene, mens Loeb går rettens vei for å bevare dem.

I rettspapirene blir det hevdet at Sofia misbrukte Nick.

«Hun slo ham i fjeset ved to ulike anledninger, sparket ham og kastet telefonen i hodet hans. Hun mobbet ham også regelmessig, og kalte ham blant annet for en «taper», «verdiløs» og andre nedverdigende ting», står det ifølge In Touch.

Video: Nick Loeb saksøker Sofia Vergara:


Nå slår kilder nær Sofia tilbake mot disse påstandene.

- Sofia gikk aldri fysisk til angrep på Nick. Det skjedde rett og slett ikke. Kranglet de? Ja, og veldig mye, noe som også er grunnen til bruddet. Men å få det til å virke som at Sofia har misbrukt Nick er vilt, og ikke sant, sier en kilde til RadarOnline.com.

Vergara, som nå er forlovet med Joe Manganiello, skal synes hele saken er trist.

- Hun synes det er trist at Nick lar denne debatten utspille seg i media. Men hun er ikke overrasket, sier kilden til nettstedet.

NY KJÆRESTE: Sofia er for tiden forlovet med skuespilleren Joe Manganiello. Foto: SipaUSA
NY KJÆRESTE: Sofia er for tiden forlovet med skuespilleren Joe Manganiello. Foto: SipaUSA Vis mer

Nick Loeb har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.


LES OGSÅ: - Hun slo, sparket og mobbet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.