Avviser at hun har gjort noe galt

- Jeg kan ikke ha et aksjeselskap med en person som er sykmeldt på det fjerde året, sier Anne-Kat Hærland.

AVVIKLET SELSKAPET: Hærland avviklet selskapet Kat AS da venninnen Grethe Laila Fjelberg var syk. Fjelbergs verge mener oppløsningen har foregått på en korrekt måte. Foto: Anders Myhren / Seher.no
AVVIKLET SELSKAPET: Hærland avviklet selskapet Kat AS da venninnen Grethe Laila Fjelberg var syk. Fjelbergs verge mener oppløsningen har foregått på en korrekt måte. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anne-Kat Hærlands tidligere manager, Grethe Laila Fjelberg (55), går i lørdagens VG ut mot komikeren, og hevder at Hærland har sveket henne. Fjelberg og Hærland drev tidligere selskapet Kat AS sammen.

Hærland avviklet selskapet etter at Fjelberg ble innlagt på sykehus. Hun hadde to hjerneslag og gikk inn og ut av koma.

- Jeg kan ikke ha et aksjeselskap sammen med en person som er sykmeldt på det fjerde året etter tre massive hjerneblødninger. Jeg tror de fleste er i stand til å forstå det, sier Hærland til VG.

Hun kjenner seg ikke igjen i kritikken fra Fjelberg, og mener sin tidligere manager har fått pengene hun har krav på.

- Det er ingen jeg er så glad i som Grethe Laila. Hun var ikke bare manager, hun var også min aller beste venn. Alt jeg har gjort med hensyn til oppløsning av firmaet er gjort med hennes beste i tankene, sier Hærland.

Fjelberg fikk etter oppløsningen av selskapet betaling av utbytte på 2.613.000 kroner. Hun mener dette ikke har gått riktig for seg, og at hun har krav på mer.

- Jeg vil jo i det minste ha alle de pengene jeg har krav på. Og når du er medeier i et aksjeselskap, så må du bli innkalt til en generalforsamling før selskapet kan løses opp. Jeg var jo alvorlig syk og visste ingenting om dette. Fortsatt leter vi etter innkallelsen til det møtet, sier Fjelberg til VG.

Advokat Jens Skøyen var Fjelbergs verge mens hun var syk. Han bekrefter at oppløsningen av selskapet har foregått på en korrekt måte.

- Ja, det vil jeg si. Som verge, så er det min jobb å ivareta interessen til min klient, og det har jeg gjort. Jeg mener oppløsningen har foregått korrekt, forteller han til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer