Avviser at hun fikk sparken

Nå avslører Miranda Kerr den egentlige grunnen til at hun gir seg som Victoria's Secret- modell.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det vakte oppsikt blant fansen til den kjente Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr (29),  da det for ti dager siden ble kjent at hun ikke hadde fått fornyet kontrakt med undertøysmerket.

I etterkant har det svirret rykter om at Miranda - som er gift og har ett barn med «Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom - fikk sparken fra sin tidligere arbeidsgiver fordi hun skal ha vært vanskelig å arbeide med.

Nå avviser Kerr disse spekulasjonene.

I et intervju med avisen Sydney Morning Herald, sier den australske skjønnheten at hun bestemte seg for å slutte som undertøysmodell, fordi hun vil satse mer på en karriere som forretningskvinne.

- Jeg er sikker på at alle som har jobbet med meg, vil si at det ikke er sant. Sannheten er at jeg har vært modell siden jeg var 13. Nå går jeg inn i en ny fase av livet mitt.

- Helt siden jeg ble mor, har jeg følt at det blir stadig viktigere å prioritere livet mitt.

Miranda har nå planer om å gi ut sin andre bok kalt «Empower Yourself» i løpet av året. I tillegg vil hun jobbe med å utvikle sin kolleksjon av hudprodukter under navnet KORA Organics.

Kerr sier hun ikke har noen bitre følelser mot Victoria's Secret.

- Jeg vil fortsatt jobbe for dem av og til, men har ikke mulighet til å forplikte meg til en fulltidskontrakt for øyeblikket, sier hun til Sydney Morning Herald.

LES OGSÅ: - Vil ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer