AVVISER KJÆRLIGHETSFORHOLD: Fra sitt oppholdssted i utlandet dementerer Lene Alexandra opplysningene om at hun skal være kjæreste med Sverre Goldenheim. Foto: SCANPIX
AVVISER KJÆRLIGHETSFORHOLD: Fra sitt oppholdssted i utlandet dementerer Lene Alexandra opplysningene om at hun skal være kjæreste med Sverre Goldenheim. Foto: SCANPIX Vis mer

Avviser at hun er kjæreste med partyprinsen

Lene Alexandra tar bladet fra munnen...

SEHER.NO: Etter en blind date tidligere i måneden har det ryktes - enkelte medier har til og med slått det fast - at Lene Alexandra Øien (27) har blitt kjæreste med partyprins Sverre Goldenheim (26).

Nå tar den tidligere "Skal vi danse"-vinneren og glamourmodellen til motmæle.

- Jeg lest på diverse nettaviser at jeg både er forelsket og kjæresten hans og det stemmer ikke, skriver hun i en e-post til Seher.no. 

Hun utdyper på bloggen sin:

- Ifølge media er jeg visst forelsket... Og jeg er visst forelsket i blinddaten som min bror ordnet til meg. Hele greia var jo egentlig mest for kødd og underholdning for dere her på bloggen. Hadde egentlig tenkt til å filme det hele og jeg! Det var jo noe jeg gjorde for a blidgjøre min kjære bror. Han lo nok godt da han leste jeg var forelsket i dag!

Lene Alexandra oppholder seg for tiden på ukjent sted i utlandet, men opplyser på bloggen sin at hun om få dager skal ta turen til Miami.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Elden sa det var grov voldtekt