Avviser at han skal lede «Skal vi danse»

- Jeg har ikke ofret det en tanke, sier TV 2-kjendis Håvard Lilleheie.

UAKTUELT: - Det er ikke aktuelt. Jeg har ikke hørt noe om det, og tror heller ikke at det er jobben for meg, sier Håvard Lilleheie, som i fjor danset med Elena Bokoreva Wiulsrud i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Scanpix
UAKTUELT: - Det er ikke aktuelt. Jeg har ikke hørt noe om det, og tror heller ikke at det er jobben for meg, sier Håvard Lilleheie, som i fjor danset med Elena Bokoreva Wiulsrud i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Før helgen skrev «God kveld, Norge» at TV 2-profilen Håvard Lilleheie (38) slutter som programleder i «Showman». Det gjør han etter snart fire sesonger i «Showman»-gamet.

Til Seher.no forteller Lilleheie at han foreløpig ikke har spikret sin framtid i TV 2-systemet.

- Nei, jeg har ikke det, men jeg kommer til å fortsette i TV 2. Nå skal jeg gjøre ferdig denne sesongen med «Showman», og så får vi se hvor veien går videre etter det, sier han til Seher.no.

I november i fjor ble det klart at Kristian Ødegård slutter som programleder i suksessprogrammet «Skal vi danse». Forrige ukes nyhet om at Lilleheie, som var deltager i fjorårets «Skal vi danse», nå gir seg i talkshowet som sendes på TV 2 Zebra, setter nok tankene i sving hos enkelte.

Selv mener han derimot at han ikke er tiltenkt en rolle som Ødegårds erstatter på danseparketten.

- Det er ikke aktuelt. Jeg har ikke hørt noe om det, og tror heller ikke at det er jobben for meg. Hvem kunne passet der da? Carsten Skjelbreid kanskje? spør 38-åringen.

Vet du om noen som er klare for årets «Skal vi danse» på TV 2? Tips oss i så fall her!

- Er det helt uaktuelt at du blir Kristian Ødegårds etterfølger i «Skal vi danse», Håvard?

- Jeg har ikke ofret det en tanke, men jeg tror vel ikke at det er det jeg skal gjøre nå altså. Jeg er ikke forespurt heller, forteller Lilleheie, som likevel ikke tror han kommer til å gå arbeidsløs i tiden som kommer.

- Jeg har ingen planer om å gå til NAV med det første. Jeg skal «gutse» på, slik at jeg har fast inntekt i tiden framover også, sier han lattermildt.

Presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, vil ikke kommentere hvorvidt Håvard Lilleheie er tiltenkt en programlederrolle i programmet eller ei.

- Vi holder fortsatt på med casten rundt ny programleder og har mange navn på blokka. Ingen kontrakter er skrevet ennå. Hvem som blir Katrine Moholts programledermakker avgjøres mest sannsynlig i løpet av denne eller den neste uka, forteller Berge til Seher.no.
 
- Vil du utelukke at Håvard Lilleheie er mannen som tar over etter Kristian Ødegård?

- Jeg hverken bekrefter eller avkrefter. Vi caster flere navn, så vi får se hvem vi lander på som ny programleder, sier TV 2s presseansvarlige, som samtidig avslører at flere brikker er i ferd med å falle på plass i forhold til høstens sesong av danseprogrammet.

- Vi er i god gang med å finne høstens deltagere, og er langt inne i casten. Men som vanlig vil vi holde en offentlig lansering når alle deltagerne er klare. Men det er flere kjendiser som på nåværende tidspunkt vurderer om de skal takke ja, bekrefter Unn Grethe Berge til Seher.no.

Tidligere i år skrev «God kveld, Norge» at Katrine Moholt tar over programlederrollen etter Marthe Sveberg Bjørstad i «Skal vi danse». 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå kommer Skandinavias første Skal vi danse-baby