Avviser at han har blitt tvunget ned i vekt

Ryktene svirrer rundt den ekstreme forvandlingen til Liz Hurleys nye kjæreste.

FORVANDLET: Rugbyspiller Shane Warne har gått ned mange kilo etter at han ble sammen med Liz Hurley, og benekter at han bruker sminke.  Foto: All Over Press
FORVANDLET: Rugbyspiller Shane Warne har gått ned mange kilo etter at han ble sammen med Liz Hurley, og benekter at han bruker sminke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Shane Warne (42), som begynte å date modellen Liz Hurley (46) kort tid etter hennes skilsmisse med den indiske forretningsmannen Arun Nayar, har i løpet av de siste fire månedene ikke blitt til å kjenne igjen.

Nå har det blitt spekulert i om det er Liz Hurley - som selv fører et strikt treningsregime - som har påvirket kjæresten til å gå ned i vekt. Dette avviser derimot Warne via Twitter:

- Jeg har alltid vært opptatt av utseendet mitt, så et angrep på Elizabeth Hurley er urettferdig. Jeg er stolt av hvordan jeg ser ut, og har jobbet ræva av meg de siste fire månedene.

Tidligere i sommer måtte Hurley, hun også via Twitter, støtte kjæresten mot alle ryktene som har svirret den siste tiden om hvorvidt Warne bruker sminke eller ei.

- Shane bruker ikke sminke og har ikke «eye liner»-tatovering - han ble født med de øynene! Han bruker heller ikke lipgloss, som sladderpressen har spekulert i, han har bare kysset meg og fått litt av min lipgloss på seg, tvitret Hurley forrige måned.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk beskjed om at jeg ikke var pen nok