Lea Michele:

Avviser årelangt rykte

- Det går et rykte på nettet …

RYKTESTORM: Skuespiller Lea Michele har fått gjennomgå på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: Dave Allocca/StarPix/Shutterstock /NTB
RYKTESTORM: Skuespiller Lea Michele har fått gjennomgå på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: Dave Allocca/StarPix/Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Lea Michele (35) gjorde braksuksess i rollen som Rachel Berry i serien «Glee» fra 2009 til 2015. Siden den gang har hun også vært å se i en rekke andre TV-produksjoner.

Som en av de mest kjente «Glee»-skuespillerne er det ingen tvil om at Michele har fått mye oppmerksomhet gjennom årene, og som kjendis er man ikke akkurat vernet fra ryktespredning.

I 2018 begynte ryktet om at skuespilleren er analfabet å sirkulere, og siden den gang har flere fans forsøkt å bevise teorien.

Nå svarer hun imidlertid på ryktene, og ting kan tyde på at ryktet er som tatt ut av det blå.

Vis mer

Svarer på ryktene

Det var først i podkasten «One More Thing» i 2018 at ryktene oppstå, etter at det ble fremlagt en rekke «bevis» som støttet oppunder teorien. Den gang ble det hevdet at hun verken kan lese eller skrive.

Ryktene har også nådd skuespilleren selv, som nå tar bladet fra munnen. Det gjorde hun tidligere denne uken, da hun talte for videregåendeelever, ifølge Page Six.

Blant annet snakket hun om at man ikke trenger en lang utdannelse for å bli skuespiller.

- Jeg gikk ikke på college, og se på meg. Det er et rykte på nettet om at jeg ikke kan lese eller skrive, og det har nok noe med å gjøre at jeg aldri gikk på college, skal hun ha sagt.

OVERRASKELSE: Det ble god stemning da Emilie Enger Mehl fikk besøk av to kjenninger i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

Emoji

Det var podkastprogramlederne Jaye Hunt og Robert Ackerman som først tok opp ryktene om at Michele er analfabet.

I podkasten hevdet de blant annet at hun ikke hadde tid til å gå på skole, fordi hun var opptatt med å spille i musikalen «Les Misérables» på Broadway.

35-åringen spilte i flere Broadway-stykker som barn og ungdom, fram til hun fikk rollen som Rachel Berry.

En av teoriene de kom med, var at flere av Instagram-innleggene hennes bare inneholder emojier. De få gangene det er tekst, er det assistenten hennes som skriver, mente de.

Ryktene har også sirkulert på TikTok, hvor en video som omtaler ryktene i skrivende stund er sett 1, 8 millioner ganger.

LES OGSÅ: Slår tilbake:- Stolt av det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer