Avtalte ikke å ha sex på «Farmen»

Synne og Morten Emil la bånd på seg selv under innspillingen.

HOLDT AVSTAND: «Farmen»-paret Morten Emil og Synne, avtalte ifølge henne at de ikke skulle ha sex under oppholdet på TV 2-gården. Foto: TV 2
HOLDT AVSTAND: «Farmen»-paret Morten Emil og Synne, avtalte ifølge henne at de ikke skulle ha sex under oppholdet på TV 2-gården. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Synne Bolstad (23) og Morten Emil Bergan (21) har ikke lagt skjul på at det var kjærlighet ved første blikk, da de to møtte hverandre under innspillingen av reality-serien «Farmen» i fjor.

- Synne er en veldig bra jente, med store, flotte øyne. I tillegg er hun fryktelig ærlig og sier ting rett fram. Da får man alltid respons også, har Morten Emil tidligere erklært overfor Seher.no.

Hans utkårede legger heller ikke skjul på at hun raskt ble stormforelsket, men sier i et intervju med Dagbladet Fredag at det aldri var aktuelt å ha sex under innspillingen av «Farmen»-gården.

Synne sier hun og Morten Emil lagde en avtale om ikke å krysse den grensen så lenge innspillingen varte.

- Nei, ikke i den settingen vi var i. Vi ga jo hverandre nattakyss, men presset ikke grensen over det. Det var vi veldig enige om.

Morten Emil har tidligere sagt til Seher.no at paret også prøvde å ikke snakke om private ting foran reality-kameraene, men det var ikke like lett.

- Vi ville ikke snakke om private ting foran kamera. Men så har det seg jo slik at mens man snakker kommer plutselig kameraene farende, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi badet nakne sammen i «Farmen».