Avtalte hemmelig møte før sending

- Jeg oppsøkte ham på hans hotell, forteller programleder Fredrik Skavlan.

DRO TIL HOTELLET: - Jeg ville forsikre meg om at han faktisk var i byen, sier Fredrik Skavlan om onsdagens besøk på Odd Nerdrums hotell i Stockholm. Foto: STELLA PICTURES
DRO TIL HOTELLET: - Jeg ville forsikre meg om at han faktisk var i byen, sier Fredrik Skavlan om onsdagens besøk på Odd Nerdrums hotell i Stockholm. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kledd i svart kjortel, og seende ut nesten akkurat slik han gjorde sist han ble avbildet - for nesten ett tiår siden - er den eksentriske maleren Odd Nerdrum (67) gjest i fredagens «Skavlan». 

Ifølge VG har programleder Fredrik Skavlan selv aldri følt seg så usikker på om en gjest virkelig skulle dukke opp i studio. Derfor ba han også om et møte med Nerdrum i Stockholm onsdag.

- Jeg ville forsikre meg om at han faktisk var i byen. Derfor oppsøkte jeg ham på hans hotell, forteller Fredrik Skavlan.

Under innspillingen hevdet den 67 år gamle maleren at Skavlan var «helt vill» etter å få tak i ham, og at han har sendt «personlige brev der han nærmest ligger på knærne og sier ta med hvem du vil».

Det siste er bare oppspinn, mener programlederen selv.

- Det er riktig at jeg har skrevet brev til ham, men det er bare tull at jeg har tilbudt ham å ta med hvem han vil, sier han ifølge VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Benekter at han er «Kåte-Fredrik»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer