- Avstandsforhold er noe dritt

Sandra Lyng synes det er vanskelig å ha kjæresten på andre siden av jorden.

TAKKER TEKNOLOGIEN: I et nytt blogginnlegg forteller Sandra Lyng om avstandsforholdet til Martin Bjercke. Der skriver hun hvordan paret bruker FaceTime, Skype og nettbaserte spill og TV-serier for å bevare kjærligheten.  Foto: Andreas Fadum
TAKKER TEKNOLOGIEN: I et nytt blogginnlegg forteller Sandra Lyng om avstandsforholdet til Martin Bjercke. Der skriver hun hvordan paret bruker FaceTime, Skype og nettbaserte spill og TV-serier for å bevare kjærligheten. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul i 2013 ble det kjent at sangstjernen Sandra Lyng (27) hadde funnet lykken med elektronikaartisten Martin Bjercke (26).

Paret, som flyttet sammen etter annen date, har vist sin kjærlighet for hverandre ved flere anledninger - også i Sandras realityprogram på TV 2 Bliss, «Sandra Usensurert».

For tiden bor turtelduene imidlertid på hvert sitt kontinent - Sandra i Oslo, og kjæresten i Los Angeles.

På bloggen sin forteller «Mitt dansecrew»-deltakeren åpenhjertig om hvordan det er å være i et avstandsforhold.

«La meg bare si det rett ut. Det er noe dritt», skriver 27-åringen i et blogginnlegg søndag.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES PÅ FEST: Sandra Lyng sjekket opp Martin Bjercke da de møttes på P3 Gull i november 2013. Ett år senere kom de på prisutdelingen som lykkelig kjærestepar.  Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
MØTTES PÅ FEST: Sandra Lyng sjekket opp Martin Bjercke da de møttes på P3 Gull i november 2013. Ett år senere kom de på prisutdelingen som lykkelig kjærestepar. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Snakker sammen ofte

I det personlige innlegget gir Sandra leserne sine et innblikk i forholdet til Martin, også kjent under artistnavnet CLMD. Hun røper at hun og kjæresten gjerne snakker sammen via FaceTime (videotelefoni-tjeneste, journ.anm.) tre ganger daglig.

«Noen ganger trenger man ikke si så mye mer enn at man savner hverandre eller hva vi betyr for hverandre. Det hjelper veldig», skriver Sandra videre.

Den sjarmerende artisten, som er aktuell med singelen «Heels Off», kommer også med tips til hvordan man kan prøve å være et «vanlig» kjærestepar over lange avstander.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVLE: I blogginnlegget skriver Sandra at både hun og kjæresten er veldig travle for tiden, på hvert sitt kontinent. Her er sangstjernen med dansecrewet Deep Down Dopeizm på «Mitt Dansecrew»-premieren for et par helger siden.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
TRAVLE: I blogginnlegget skriver Sandra at både hun og kjæresten er veldig travle for tiden, på hvert sitt kontinent. Her er sangstjernen med dansecrewet Deep Down Dopeizm på «Mitt Dansecrew»-premieren for et par helger siden. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I juleferien var Martin hjemme i Norge en tur, men da var Sandra så opptatt med forberedelser til «Mitt dansecrew»-debuten på TV 2 at de fikk lite tid sammen.

- Kjæresten min Martin dro hjem til Los Angeles i går. Han har vært hjemme i jula, men siden jeg trente lille julaften, i romjula og første nyttårsdag, ble det ikke så mye tid sammen. Han og fire av vennene mine samlet seg i L.A. og så på showet sammen. Det betyr mye for meg, sa Sandra til Seoghør.no etter premieren.

Se Sandra og kjæresten sammen på rød løper for første gang, under Spellemannprisen i fjor:

Dette er ikke første gang Sandra Lyng har fortalt om avstandsforholdet.

- Da det kom fram at Martin skulle flytte tilbake til USA, ble jeg lei meg. Det var så trist å ikke ha den sikkerheten rundt forholdet, sa hun til Seoghør.no i høst.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke klar for ny kjæreste da jeg traff Martin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer