FORTSATT VENNER: Naveen Andres og Barbra Hershey gjorde det slutt, i all hemmelighet, for seks måneder sider. De er fremdeles gode venner. Foto: All Over Press
FORTSATT VENNER: Naveen Andres og Barbra Hershey gjorde det slutt, i all hemmelighet, for seks måneder sider. De er fremdeles gode venner. Foto: All Over PressVis mer

Avsluttet 12 års langt forhold

Skuespillerparet er ikke lenger gift.

SEHER.NO: Det har nylig kommet fra i lyset at «Lost»-stjernen Naveen Andrews (41) og skuespillerkona Barbra Hershey (62) avsluttet sitt forhold - i all hemmelighet, for seks måneder siden.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt. De er stadig bestevenner, sier Andrews manager Renee Jennet til People.

Det å ha en 21 års aldersforskjell, må slite på et hvert forhold. Naveen har tidligere uttalt at han foretrekker eldre kvinner, men nå ser det ut som om han har endret mening, skriver People.

Paret - som har vært sammen siden 1998, har tidligere vært separert i 2005. Da var Naveen utro mot kona, og fikk en sønn med sin elskerinne. Men det løste seg mellom ekteparet, og de bestemte seg for å prøve igjen.

I 2008 fikk Naveen full omsorgsrett over sønnen han fikk med sin elskerinne.

Den britiskfødte skuespilleren har også hatt et forhold til mattelæreren sin fra gymnaset, og sammen har de en 16 år gammel sønn.

Andrews og Hershey møttes under opptakene til filmen «Drowning on Dry Land» i 1999.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Klinte med ukjent dame