Avslørte utroskap på radio

- Det har skjedd kanskje 4-5 ganger i løpet av disse 20 årene. Hør klippet med Koht avsløring.

HAR VÆRT UTRO: - I løpet av 20 år har jeg ligget med fire eller fem andre. Men dersom jeg sier ifra til Pernille, da blir hun ikke så lei seg, sa Christine Koht i et intervju med p5 fredag morgen.  Foto: Per Ervland, Seher.no
HAR VÆRT UTRO: - I løpet av 20 år har jeg ligget med fire eller fem andre. Men dersom jeg sier ifra til Pernille, da blir hun ikke så lei seg, sa Christine Koht i et intervju med p5 fredag morgen. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Hør klippet fra P5 nederst i saken.


SEHER.NO: Christine Koht (43) har tidligere gjort suksess med sin serie «Koht i familien», om livet i norske familier. Nå er det derimot norske arbeidsplasser som gjelder for den frittalende kvinnen, og programlederen går ikke av veien for å stille svært personlige spørsmål på sin jobb-turné.

«Koht på jobben» har premiere på NRK1 neste uke, og det var i den forbindelse at man fredag morgen kunne høre 43-åringen bli intervjuet i radiokanalen P5.
 
- Jeg leste på nettet, hos Seher.no var det vel, at du har funnet ut at det er mange som kliner på jobben?

Slik lød spørsmålet fra intervjueren, som til slutt førte til avsløringene om utroskap fra Christine Koht.

- 25 prosent av alle kvinner er utro. Men ikke sant, de gjør det i hemmelighet, så du får ikke vite det. Jobber kona di? Da er hun utro! Jobber hun i NAV, ja? Der er nok prosenten litt lavere, utbrøt en lattermild Koht, som senere i intervjuet fikk spørsmål om hun selv har fortalt sin samboer, Pernille Rygg, at hun har «hatt seg» med en annen.

- Når jeg har lyst til å ligge med noen, da sier jeg det til Pernille, jeg. Det er min strategi. For jeg hater løgn, sier hun.

- Har du noen gang sagt det? 
 
- Ja, ja, ja. Jeg har vært sammen med Pernille i 20 år, og det har skjedd kanskje 4-5 ganger i løpet av disse 20 årene at jeg har ligget med en annen. Og da har jeg sagt at i natt har jeg ligget med den og den. Og da blir ikke hun så lei seg, ettersom jeg kanskje har ligget med en hun synes at ikke er så pen, avslører programlederen i P5 Storbymorgen.

Men det stopper ikke der. Koht avslører også at hun hadde ligget med en mann bak ryggen til Pernille - som hun innrømmet overfor samboeren etterpå.

- Jeg er jo lesbisk, men det vanner seg ut med årene. Før var jeg veldig, veldig lesbisk, men nå er jeg ikke så lesbisk. En gang lå jeg med mann som Pernille syntes var utrolig udelikat. Pernille holdt på å le seg ihjel, sier TV-kjendisen.

- Dette var ikke utroskap i våre øyne. For da sier jeg at det som skjedde i natt var at «Oj, så hadde vi fest. Og så lå vi sammen». Da fikk hun bare latterkrampe. Stakkars deg, sa hun da...

Seher.no har ikke lyktes å få tak i Koht for en kommentar om intervjuet.

I serien «Koht på jobben» har Koht besøkt en rekke både offentlige og private, små og store arbeidsplasser, i et forsøk på finne fram til hva som er en typisk norsk arbeidsmiljø.

Og selv om hun også har brukt tall fra statistisk sentralbyrå som bakgrunn for sitt program, sa Koht til Seher.no forrige uke at programmet hennes ikke er en ny versjon av Harald Eias omstridte forskningsserie «Hjernevask»

- Harald Eia har jo ødelagt forskningsjournalistikken med «Hjernevask». Derfor kaller jeg dette heller en underholdningsdokumentar, sa hun den gang. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi stjeler mat fra kantina


Hør klippet her:


[obj:media:8853]