UTRO: Sophie Monk avslørte at hun hadde funnet sin ekskjæreste John Diaz i send med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures
UTRO: Sophie Monk avslørte at hun hadde funnet sin ekskjæreste John Diaz i send med en annen kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslørte utro kjæreste på radio

Skuespilleren etterlot radiolytterne i Australia målløse...

SEHER.NO: Den australske skuespilleren og modellen Sophie Monk (30) etterlot radiolytterne i Australia målløse, da hun avslørte sin utro kjæreste under et live intervju.

«The Date Movie»-stjernen var i et intervju med Sydneys 2dayFM frokostshow på torsdag, da hun fortalte hvordan hun hadde funnet sin ekskjæreste, den plastiske kirurgen John Diaz, i seng med en annen kvinne tidligere i år.

Blondinen mimret om hvordan hun hadde begynt å skjelve ukontrollert, for så å storme ut av huset, men så snudde hun for å konfrontere sin kjæreste og hans elsker.

- Jeg gikk tilbake og spurte «Hva er det som foregår?», og vi hadde faktisk en konversasjon. Jeg snakket til kvinnen også. Hun var i sjokk. Jeg kjente henne ikke. Hun er den uskyldige parten i dette, sier Monk til britiske OK Magazine.

Siden hevnet hun seg ved å helle glovarm kaffe over bilen hans.

- Jeg dro dit den morgenen med kaffe og gaver, og han hadde også en gave til meg: En annen jente i sengen. Den kaffen mistet jeg veldig strategisk rett over bilen hans.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hater mine store bryster