Avslørte ukjent datter

«Jersey Shore»-stjernen Pauly D fikk nylig vite at han har en fem måneder gammel datter.

SEOGHØR.NO: Paul DelVecchio (33), bedre kjent som Pauly D, hadde stadig med seg nye kvinner hjem i realityserien «Jersey Shore», og nå har TV-stjernens forkjærlighet for vakre kvinner båret frukter.

Tirsdag avslørte nettstedet TMZ at Pauly har en ukjent datter. Den lille jenta heter Amabella og er fem måneder gammel. Moren er en av Paulys tidligere flammer fra New Jersey.

Realitystjernen har allerede tatt en farsskapstest som slo fast at han uten tvil er jentas far. Etter at det første sjokket la seg skal Pauly D nå være glad og stolt over å være pappa.

BLE PAPPA: Paul DelVecchio fikk nylig vite at han har en fem måneder gammel datter.  Foto: FameFlynet
BLE PAPPA: Paul DelVecchio fikk nylig vite at han har en fem måneder gammel datter. Foto: FameFlynet Vis mer

Han har ikke selv kommentert saken direkte, men samme dag som nyheten ble kjent retweetet 33-åringen en artikkel om farsskapet skrevet av bloggeren Perez Hilton.

Det tidligere festglade amerikanerne i «Jersey Shore» har de siste årene roet ned sin ville livsstil og satset mer på familielivet. Nicole Snooki Polizzi ble mamma til lille Lorenzo i fjor og var raskt ute med å gratulere sin tidligere TV-kollega. 

GRATULERER: Snooki var raskt ute med å gratulere sin kamerat og TV-kollega.  Foto: FameFlynet
GRATULERER: Snooki var raskt ute med å gratulere sin kamerat og TV-kollega. Foto: FameFlynet Vis mer

- Så glad for Pauly! Nå har Lorenzo en liten kjæreste. Pauly vil bli en fantastisk pappa, sier Snooki til Perez Hilton.

Jenni JWoww Farley, som i dag er forlovet med kjæresten Roger Matthews, tror også kameraten vil bli en god far.

- Jeg er så jævlig glad for ham og sendte ham akkurat en melding. Gråter! Han kommer til å bli den beste pappaen noensinne!

Etter «Jersey Shore» har Pauly D satset på platespinning og er i dag en av verdens best betalte DJ-er. Han har også inngått en avtale med rapperen 50 Cent om å produsere flere album.

ROLIGERE: Gjengen fra "Jersey Shore" har roet ned partylivet de siste årene. Fra venstre: Mike Sorrentino, Jenni Farley, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola, Deena Cortese, Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio.  Foto: UPI
ROLIGERE: Gjengen fra "Jersey Shore" har roet ned partylivet de siste årene. Fra venstre: Mike Sorrentino, Jenni Farley, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola, Deena Cortese, Vinny Guadagnino og Paul DelVecchio. Foto: UPI Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fiket til henne av kjærlighet