Avslørte «The Big Bang Theory»-bryllup

- Dette har jeg ventet på i ni år!

GIFTER SEG: Kaley Cuoco-Sweeting og Johnny Galecki gifter seg trolig i Big Bang Theory.  Foto: Instagram
GIFTER SEG: Kaley Cuoco-Sweeting og Johnny Galecki gifter seg trolig i Big Bang Theory. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TVNorge-serien Big Bang Theory er en svært populær tv-serie, hvor Penny (Kaley Cuoco-Sweeting) og Leonard (Johnny Galecki) lenge har hatt et romantisk av og på-forhold.

Nå skal rollefigurene endelig gifte seg.

Det avslørte Kaley selv på Instagram, mandag, da hun la ut et bilde av Penny og Leonard. Her kan man se de to stå ovenfor hverandre i noe som ser ut som et kapell.

29-åringen legger ikke skjul på at scenen betydde svært mye for henne:

- Jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg har ventet på dette øyeblikket siden jeg så piloten for serien. Ni år etter skjer dette, skrev hun på Instagram.

Se et klipp fra den kommende episoden under.

Kaley giftet seg med Ryan Sweeting i 2013, men har tidligere datet sin Big Bang Theory-kollega Johnny Galecki.

- Vi datet i to år, men gjorde det slutt for fem år siden og har begge kommet oss videre. Johnny er faktisk en av mine beste venner, og Ryan og Johnny liker hverandre, sa hun til talkshow-vert Andy Cohen ifølge Mirror.

Stjernen er kjent for sitt flotte utseende, men dette kommer ikke til en lav pris. Da hun gjestet The Tonight Show nylig innrømmet hun ovenfor programleder Jimmy Fallon at hun fulgte en svært streng diett før fotoshooten.

- Alt jeg spiste i lang tid var mandler. Jeg var så sulten! sa skuespilleren ifølge Us Magazine.

Trener fem dager i uken

29-åringen spiste også eggehvite-omeletter og trente yoga fem ganger i uken under forberedelsene til de avkledde bildene.

TRENT: I forkant av at hun prydet Shape Magazine, trente hun svært mye og spiste ekstremt lite kalorier.  Foto: Scanpix / Faksimilie Vogue
TRENT: I forkant av at hun prydet Shape Magazine, trente hun svært mye og spiste ekstremt lite kalorier. Foto: Scanpix / Faksimilie Vogue Vis mer

- Det er ett år siden de spurte om jeg ville pryde forsiden, så jeg hadde god tid til å forberede meg. Ingenting får deg i bedre form enn å være på forsiden av Shape.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco-Sweeting er verden best betalte TV-skuespillerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer