<strong>ÅPEN:</strong> Realitydeltaker og Lotto-programleder Ingeborg Myhre forteller i egen podkast at hun og ektemannen har gått fra hverandre. Her er hun fotografert i en annen anledning. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ÅPEN: Realitydeltaker og Lotto-programleder Ingeborg Myhre forteller i egen podkast at hun og ektemannen har gått fra hverandre. Her er hun fotografert i en annen anledning. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ingeborg Myhre

Avslørte skilsmisse: - Helt jævlig

Ingeborg Myhre og Ryan Ludlow har gått fra hverandre.

Publisert
Sist oppdatert

I første sesong av «Farmen kjendis» var det mange som fikk se en ny side av Ingeborg Myhre (44). Folk flest kjente henne som programleder for Lotto-trekningen, men med deltakelsen i en av TV 2s mest populære realitykonsepter noensinne, var det enkelt å bli kjent med Myhre privat.

Siden deltakelsen har hun hatt flere prosjekter, og har blant annet startet podkast sammen med værmelder Eli Kari Gjengedal (47). I «Eli Kari og Ingeborg» snakker de fast og løst om alt mellom himmel og jord, også seriøse temaer.

I episoden som ble sluppet fredag morgen, har Myhre triste nyheter å komme med. Hun kan nemlig fortelle at hun skal skille seg.

- Veldig vanskelig

Med tittelen «Skilsmisse» er det kanskje ikke så overraskende hva episoden skal ta for seg. Det var Myhre som selv tok avgjørelsen om at hun og australske Ryan Ludlow (39) skulle gå fra hverandre.

- Jeg føler at det på en måte er en lettelse å fortelle om det, for det er veldig vanskelig å gå rundt og være blid. Jeg har vært så deppa at jeg ikke klarer å si «bra». Man burde ikke alltid spørre folk om hvordan det går, for man er ikke forberedt på å få dritt, sier Myhre i podkasten.

<strong>SKILLES:</strong> Ingeborg Myhre og Ryan Ludlow går fra hverandre. Det avslører Myhre i egen podkast. Foto: Espen Solli
SKILLES: Ingeborg Myhre og Ryan Ludlow går fra hverandre. Det avslører Myhre i egen podkast. Foto: Espen Solli Vis mer

Myhre og Ludlow møtte hverandre for første gang i 2010, ifølge VG. Hun jobbet i produksjonsselskapet Monster, mens han var turnémanager for «klarsynte» Lisa Williams.

Sommeren 2014 giftet de seg i Oslo, med en gedigen fest som varte i tre dager.

Paret fikk en sønn sammen. Fra et tidligere forhold har Myhre en datter, og den lille familien bodde sammen fram til nå. I podkasten sier hun at Ludlow flyttet ut forrige uke.

- Alle som har vært gjennom et brudd vet at det er jævlig. Det er helt jævlig, sier hun.

Paret har gått til terapi og har forsøkt å redde ekteskapet, men de bestemte seg til slutt for at det ikke fungerte. Hun beskriver fjoråret som vanskelig på grunn av problemer i ekteskapet. Det skal ikke være noen konflikt mellom det separerte ekteparet, men enkelte ganger vokser man fra hverandre.

Jula omtales som spesielt tøff, siden begge visste at det ville bli den siste de hadde som et par. Barna fikk ikke vite det før senere. Det er «forferdelig» å splitte opp familien, mener hun. Fordeling av foreldreansvar og barna er et stort samtaleemne i podkasten, der Myhre og Gjengedal sparrer med hverandre om hva fremtiden vil by på.

TOM-DIETTEN: Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre prøvde den svært uoffisielle «Tom-dietten», noe de ikke akkurat anbefaler andre å prøve. Hør «Eli Kari og Ingeborg» som podcast: https://www.acast.com/eking Du kan også se hele programmet her: https://youtu.be/3gcYsCXrrsI Vis mer

- Vi fomler oss fram og har fokus på å være foreldre. Vi skal jo oppdra et barn sammen, sier Myhre i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Ingeborg Myhre, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Venninnenes podkast produseres av Dagbladet, som eies av samme selskap som Se og Hør–Aller Media.

Sykdomssjokk

Det er ikke bare skilsmissen som har vært tyngende for Myhre i det siste. I egen podkast kunne hun i oktober avsløre at moren, Eva D. Myhre (78), hadde fått påvist brystkreft.

- Gudskjelov at det ble oppdaget, det var jo helt tilfeldig. Det var jeg som dro henne med meg på en undersøkelse da jeg så at hun hadde blitt så skral i det siste, sa hun.

<strong>ÅPEN OM KREFT:</strong> Ingeborg Myhre synes det har vært viktig å være åpen om moras kreft. Foto: Berit Roald/ NTB scanpix
ÅPEN OM KREFT: Ingeborg Myhre synes det har vært viktig å være åpen om moras kreft. Foto: Berit Roald/ NTB scanpix Vis mer

Realityprofilens mor ble sendt til Radiumhospitalet, der legene tok både mammografi og ultralyd. Da fant de en svulst i det andre brystet. Myhres mor har heldigvis fått operert vekk begge kreftsvulstene, og i en SMS til Se og Hør kunne hun fortelle den gledelige nyheten om at moren endelig var kreftfri.

Overfor Se og Hør fortalte Myhre at hun mistet faren sin til kreft, og at morens brystkreft kom som et sjokk på hele familien.

- Det var helt grusomt, og ikke noe jeg trodde skulle skje. Du tror ikke at det skjer igjen, sa hun.

Hva slags utfall tror du det ville hatt hvis du ikke dro med moren din til legen?

- Da hadde det spredt seg, det er det som er så farlig med kreft. Det gjør ikke vondt, og det hadde ikke blitt oppdaget. Man må virkelig ta ansvar for sin egen helse. De svulstene var bitte små, og hvis de ikke hadde sjekket dem hadde de fortsatt å vokse, sa hun.

LES OGSÅ: Komikerens video går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer