Avslørte sine babyråd til gravide Jenny

Tobarnsfar Erik Solbakken og hans «Karl Johan»-makker Hasse Hoppe nølte ikke med å komme gode anbefalinger, da de møtte Jenny Skavlan på den røde løperen.

GAMLE VENNER: Jenny Skavlan jublet over å ha blitt kåret til «Årets moteprofil» på Costume Awards. Her med Hasse Hope (t.v.) og Erik Solbakken – begge kollegaer fra NRK. Foto: Andreas Fadum
GAMLE VENNER: Jenny Skavlan jublet over å ha blitt kåret til «Årets moteprofil» på Costume Awards. Her med Hasse Hope (t.v.) og Erik Solbakken – begge kollegaer fra NRK. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder Jenny Skavlan (29) ble kåret til «Årets moteprofil» da magasinet Costume arrangerte sin årlige prisutdeling. Den gravide TV-profilen feiret med NRK-kollegaene Erik Solbakken (31) og Hasse Hope (29).

Erik ble tobarnsfar da datteren Anna (3 mnd) kom til verden i oktober. Hans beste babyråd til Jenny lyder som følger:

– Kos deg! Jeg har mye på hjertet, men jeg har mistet stemmen, hoster han fram når Se og Hør møter trioen på Gamle Logen i Oslo.

Ikke stress

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jenny Skavlan. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jenny Skavlan. Foto: Se og Hør Vis mer

Stemmeproblemene medførte at Erik var stum som en østers da han tidligere på kvelden var prisutdeler.Heldigvis er «Karl Johan»-kollegaen Hasse Hope mer talefør.

– Mitt beste råd til Jenny er ta det rolig, ikke stress, ikke vær «too cool for school». Det er det viktig at hun sier til ungen også, sier Hasse med glimt i øyet.

Jenny hadde med seg ektemannen Thomas «Finger'n» Gullestad på festen.

Den stilsikre designeren, programlederen og «Sy om»-forfatteren røpet at hun og ektemannen snakker masse om barnet og at de gleder seg «helt enormt».

- Men vi ligger litt bakpå når det gjelder praktiske ting og utstyr. Det er jo selvfølgelig vik­tig, så det er ikke det at vi igno­rerer det, forsikrer Jenny, som ikke vil avsløre kjønnet på bar­net helt ennå.

I fin form

Tidligere har Jenny, som har all verdens jern i ilden, fortalt til Seoghør.no at formen har vært fin så langt i svangerskapet. Det er ventet at hun og Thomas kan ønske sin førstefødte velkommen til verden i april.

I januar viste 29-åringen frem babymagen på Vixen Blog Awards i Oslo, der hun strålte i et kremhvitt antrekk:

- Det går kjempebra. Jeg vil anbefale dette. Det er helt topp! Det er selvfølgelig veldig individuelt, men jeg er i toppform og synes det er veldig stas og veldig hyggelig, sa Jenny om graviditeten til Seoghør.no den gang.

STILIG DUO: Jenny kom på fest med sin ektemann Thomas «Finger'n» Gullestad. Foto: Andreas Fadum
STILIG DUO: Jenny kom på fest med sin ektemann Thomas «Finger'n» Gullestad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg liker å være litt «Jenny from block»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer