Avslørte sin ukjente lidelse

- Jeg tror det har med å gjøre at jeg har spilt gitar i 20 år, sier Oasis-stjernen Noel Gallagher.

SLITER MED TINNITUS: Den tidligere Oasis-gitaristen fikk nylig utført en MR-undersøkelse etter å lenge ha vært plaget av susing i øret, noe som er et velkjent tegn på ørelidelsen. Foto: Stella Pictures
SLITER MED TINNITUS: Den tidligere Oasis-gitaristen fikk nylig utført en MR-undersøkelse etter å lenge ha vært plaget av susing i øret, noe som er et velkjent tegn på ørelidelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Noel Gallagher (45) har avslørt at han lider av tinnitus. Den tidligere Oasis-gitaristen fikk nylig utført en MR-undersøkelse etter å lenge ha vært plaget av susing i øret, noe som er et velkjent tegn på ørelidelsen.

Legene mener at det er alle konsertene som har forårsaket tinnitusen.

- Jeg gikk for å ta en MR-undersøkelse, og de fant ut av det. jeg har en merkelig ringing i ørene mine. Jeg tror det har med å gjøre at jeg har spilt gitar i 20 år, sier Gallagher til TalkSport radio.

- Det morsomme er at de ga meg noen høretelefoner og jeg valgte klassisk musikk. Musikken startet og plutselig kom den samme musikken som jeg spiller for sønnen min når han skal legge seg. Jeg var inne der i 25 minutter. Det var helt forferdelig.

Den 45 år gamle rockeren, som nå jobber med sitt soloprosjekt, High Flying Birds, forteller at han ikke er bekymret for resultatet av undersøkelsen og at han ikke angrer på noe i forbindelse med karrieren.

- Det er en samling av mange ting, men jeg har hatt en fantastisk karriere og hvis jeg nå kommer til å dø av en hjernesykdom, så har det vært verdt det.

Noel er ikke den eneste berømte musikeren som har fått tinnitus. Coldplays Chris Martin, The Whos Pete Townshend og Morrisey sliter alle med øresus.

LES OGSÅ: Inviterte ikke broren i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer