Avslørte sin syvende tatovering

Det er tydelig at hun er svært glad i kroppskunst...

SYV TATOVERINGER: Cheryl Tweedy har syv tatoveringer. Den siste og syvende er en sløyfe på nedre del av ryggen. Foto: All Over Press
SYV TATOVERINGER: Cheryl Tweedy har syv tatoveringer. Den siste og syvende er en sløyfe på nedre del av ryggen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Tweedy (27) har tatt sin syvende tatovering.

«Promise This»-sangeren har tatovert en sløyfe på den nedre delen av ryggen - like under en sommerfugl hun hadde fra før. Denne sløyfen ser ut til å være hennes største tatovering hittil, skriver Contact Music.

- Det var veldig lett å få øye på den nye tatoveringen. Hun hadde bare på seg en kort jakke. Det er tydelig at hun er svært glad i kroppskunst, sier et øyenvitne.

Det var da den britiske «X Factor» dommeren var på vei inn til Wembley Studios i London at hennes jakke skled opp, og hun avslørte sin nye tatovering.

27-åringen har fem andre tatoveringer, i tillegg til sløyfen og sommerfuglen. Hun har piggtråd og roser rundt sitt høyre lår, en med gotisk design på hånden, en «etching» på magen, og en blomster på den venstre låret og «Mrs. C» på nakken.

En «etching» er en tatovering uten bruk av blekk, men isteden lager man arr i huden, slik at arret blir tatoveringen i seg selv.

Tweedy  tok sin «Mrs. C» tatovering i 2006, etter sitt bryllup med fotballspilleren Ashley Cole. Selv om hun nå har forandret sitt etternavn fra Cole til Tweedy, og selv om paret nå er skilt, så har Cheryl ingen intensjoner om å få den fjernet.

- Jeg har ingen tatoveringer jeg vil fjerne, jeg skammer meg ikke over noen. Det navnet gjør meg ikke sentimental., sier hun.


«Girls Aloud»-stjernen har tidligere innrømmet at blomstrene på hennes venstre lår - som hun aldri har vist frem - symboliserer en ny start for henne.

- Den markerte et nytt kapittel i livet mitt. Det er blomster, det er virkelig kunst. Det er en fin del av kroppen min, og en vakker tatovering. Jeg tok den i Los Angeles for to måneder siden.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du ser ut som dritt