STÅR FREM: Til tross for å ha rast mot lesberykter tidligere, bekrefter nå Raven-Symoné at hun er lesbisk.  Foto: Fame Flynet
STÅR FREM: Til tross for å ha rast mot lesberykter tidligere, bekrefter nå Raven-Symoné at hun er lesbisk. Foto: Fame FlynetVis mer

Avslørte sin seksuelle legning på Twitter

«Cosby»-stjernen Raven-Symoné takker staten for at hun nå kan gifte seg.

SEOGHØR.NO: En rekke ganger har det florert rykter om at skuespiller Raven-Symoné (27) har innledet forhold til andre kvinner. Skuespilleren har hardnakket nektet å kommentere sitt privatliv, men denne uken lettet hun på sløret i en avslørende Twitter-melding. 
Ekteskap mellom to mennesker av samme kjønn er nå lovlig, og det er denne bestemmelsen 27-åringen hyller på det sosiale nettstedet. 

- Endelig kan jeg gifte meg! Yay staten! Så stolt av deg, skrev Symoné på Twitter 2. august. 

I en uttalelse til E! News forteller skuespilleren at hun ikke har noen konkrete planer om å gifte seg, men at hun er glad for nyheten om homofilt ekteskap. 

- Jeg er veldig glad for at homofilt ekteskap nå blir akseptert rundt om i landet. Jeg ble glad da jeg i dag hørte at flere stater nå gjør dette lovlig. Jeg skal på dette tidspunktet ikke gifte meg, men det er godt å vite at jeg kan dersom jeg skulle ønske det. 

I fjor startet ryktene om at Raven hadde et forhold til «Top Model»-deltager AzMarie Livingston. 27-åringen nektet da å bekrefte forholdet og fortalte at hun ville ha privatlivet for seg selv. 

- Min seksuelle legning er min, og personene jeg dater vet om det. Jeg vil ikke ha alt frem i søkelyset, fortalte hun den gangen. 

Raven-Symoné Christina Pearman, som er skuespillerens fulle navn, ble født i Georgia, og fikk sitt store gjennombrudd i Bill Cosbys show. Hun er også musiker og har vært med i musikalen «Sister Act», basert på filmen av samme navn. Hun har spilt i filmer som «Dr. Dolittle», «The Cheetah Girls» og «College Road Trip».

LES OGSÅ: - Hun er blitt utrolig tynn