NYTT PAR: Marc Anthony avslørte på twitter at han nå er kjæreste med modellen Shannon De Lima. De to møttes for flere måneder siden i Miami. Foto: twitter/ splashnews
NYTT PAR: Marc Anthony avslørte på twitter at han nå er kjæreste med modellen Shannon De Lima. De to møttes for flere måneder siden i Miami. Foto: twitter/ splashnews Vis mer

Avslørte sin nye kjæreste på Twitter

Marc Anthony er blitt sammen med modellen Shannon De Lima.

Publisert
SEHER.NO: Etter det overraskende bruddet mellom stjerneparet Jennifer Lopez og Marc Anthony i juli, har J-Lo vært aktiv på datingfronten. Nå har også Anthony funnet en ny kvinne i sitt liv.

Tirsdag twitret smørsangeren følgende melding til modellen Shannon De Lima fra Venezuela:
 
«Til Shannon, min frihetsgudinne. Kyss til min kjære».

Ifølge AOL Latino skal paret ha møtt hverandre i Miami for flere måneder siden.

Anthony og De Lima avslørte forholdet forrige helg på twitter, og mottok gratulasjonshilsener - blant annet fra Marc Anthonys adoptivsønn Chase.

«Til alle mine følgere og twitter-venner. Følg det beste paret i 2012 og mange år framover, Marc Anthony og Shannon De Lima», skrev adoptivsønnen på twitter.

Ifølge nettstedet Hola.com har De Lima en 4 år gammel sønn fra et tidligere forhold.

Anthonys eks, Jennifer Lopez, har etter bruddet både hatt en romanse med filmstjernen Bradley Cooper og er nå sammen med 24-åringen Casper Smart.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Hollywood-brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer