Avslørte sin nye kjæreste etter OL

Michael Phelps vinner like mye i kjærlighetslivet som i svømmebassenget.

FREMMET BADEBUKSER: Megan og Michael stilte opp for å fremme badebukseprodusenten Speedo, mandag kveld i London. Foto: All Over Press
FREMMET BADEBUKSER: Megan og Michael stilte opp for å fremme badebukseprodusenten Speedo, mandag kveld i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ved nyttår ble det kjent at den amerikanske OL-stjernen Michael Phelps (26), hadde brutt med kjæresten gjennom tre år, Nicole Johnson. Men det tok ikke lang tid før han fant seg en ny dame.

Mandag viste han fram sin nye kjæreste Megan Rossee, på den røde løperen. De to har ifølge nettstedet E! Online datet i fem måneder. Det vil si at han fant seg ny dame bare to måneder etter bruddet med Nicole.

Megan jobber som modell i Los Angeles og er 180 cm høy. Allerede har hun begynt å dele bilder av de to på det sosiale nettverket Twitter. Til tross for at Phelps angivelig ikke ville bekrefte forholdet. Han er nemlig vant til å svømme i damer, og er den høyest dekorerte OL-deltakeren noensinne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tar med dama hjem til foreldrene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer