Avslørte Shakiras baby-hemmelighet

Den colombianske sangeren Carlos Vives tok bladet fra munnen på prisutdeling.

OOOPS: Ifølge LaPrensa kom artisten Carlos Vives (t.h) til å avsløre at Shakira, som fra før av har sønnen Milan (ytterst t.v) med Gerard Piqué, venter sitt andre barn. Graviditetsryktene begynte å svirre etter at hun opptrådte før VM-finalen i en flagrende rød kjole som skjulte magen.  Foto: All Over Press/ Stella Pictures
OOOPS: Ifølge LaPrensa kom artisten Carlos Vives (t.h) til å avsløre at Shakira, som fra før av har sønnen Milan (ytterst t.v) med Gerard Piqué, venter sitt andre barn. Graviditetsryktene begynte å svirre etter at hun opptrådte før VM-finalen i en flagrende rød kjole som skjulte magen. Foto: All Over Press/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Graviditetsryktene har svirret rundt sangstjernen Shakira (37) og fotballkjæresten Gerard Piqué (27) de par siste ukene.

Etter at hun opptrådte på VM-finalen i Rio de Janeiro nylig, iført et mindre ettersittende antrekk enn folk er vant til å se henne i, begynte ryktene om en ny graviditet å gå, skriver nettstedet Cambio.

Shakira og kjæresten har fra før av sønnen Milan (18 mnd.), som kom til verden i januar i fjor.

Stjerneparet har foreløpig ikke kommentert spekulasjonene, men ifølge LaPrensa har en annen nå kommet dem i forkjøpet.

UTLØSTE RYKTENE: Antrekket Shakira opptrådte i før finalen i fotball-VM 13. juli, skal ha bidratt til å sette fart i spekulasjonene om et svangerskap. Foto: All Over Press
UTLØSTE RYKTENE: Antrekket Shakira opptrådte i før finalen i fotball-VM 13. juli, skal ha bidratt til å sette fart i spekulasjonene om et svangerskap. Foto: All Over Press Vis mer

På prisutdelingen Primos Juventud forrige uke, skal nemlig Shakiras landsmann og artistkollega, Carlos Vives (52), ha avslørt at ryktene stemmer og at de to faktisk venter sitt andre barn sammen.

Grunnen til at «The Voice»-mentoren selv ikke har kommentert graviditeten ennå, er ifølge LaPrensa at hun ennå ikke er tre måneder på vei - den «magiske grensen» for offentliggjøring av mange svangerskap.

- Shakira ønsket absolutt hemmelighold av graviditeten, men det gikk ikke. Under Piqués deltakelse i VM i Brasil ble det bevist, uttaler Vives ifølge LaPrensa.

Ifølge LaPrensas kilder skal alt ha gått knirkefritt hittil i svangerskapet.

LES OGSÅ: Slik feirer de prinsens ettårsdag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer