AVSLØRTE SEX-SKANDALE: - I morges gjorde jeg noe som jeg aldri før har gjort. Jeg var nødt til å avgi vitneforklaring til en storjury, fortalte David Letterman i sitt TV-show torsdag.
AVSLØRTE SEX-SKANDALE: - I morges gjorde jeg noe som jeg aldri før har gjort. Jeg var nødt til å avgi vitneforklaring til en storjury, fortalte David Letterman i sitt TV-show torsdag.Vis mer

Avslørte sex-affærer på TV

Den verdenskjente TV-verten krøp til korset foran millioner av seere.

SEHER.NO: For én gangs skyld ble det hverken ledd eller klappet i David Lettermans "Late Show" på TV-stasjonen CBS.

Publikum så nemlig på programmet med vantro da den amerikanske TV-stjernen i natt krøp til korset og fortalte millioner av seere at han har hatt sex med flere kvinnelige medarbeidere.

Men historien sluttet ikke der: Letterman kunne nemlig fortelle at en mann, som fikk kjennskap til eskapadene, hadde truet med å avsløre det hele hvis han ikke fikk utbetalt i underkant av ti millioner kroner.

Utpressingen fikk Letterman til å gå til politiet, og skurken er nå anholdt og siktet for pengeutpressing. Mannen heter Robert Halderman, er 51 år og produsent for CBS-programmet "48 Hours". Halderman skal angivelig ha vært kjæreste med én av Lettermans elskerinner.

- I morges gjorde jeg noe som jeg aldri før har gjort. Jeg var nødt til å avgi vitneforklaring til en storjury, sa Letterman i showet, som ble vist torsdag lokal tid.

Talkshow-verten fortalte at han i sitt vitneutsagn hadde erkjent at han har hatt seksuelle forhold til flere kvinnelige medarbeidere fra det populære programmet, som han har stått i spissen for siden 1993.  
 
- Er det pinlig at det blir offentlig kjent? Det er det kanskje! Men jeg føler at jeg er nødt til å beskytte mine medarbeidere. Og jeg er i hvert fall nødt til å beskytte min familie, sa han, mens han tilføyde på sedvanlig humoristisk vis.

- Jeg håper at jeg også har beskyttet jobben min.

David Letterman giftet seg i mars med Regina Lasko. Paret har vært sammen siden 1986 og har en sønn på fem år sammen.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble mamma igjen!