Sophie Elise og Joakim Kleven:

Avslørte samboerplaner

- Vi vil veldig gjerne flytte sammen.

BLIR SAMBOER: Sophie Elise har planer om å flytte sammen med bestekompisen Joakim Kleven så fort hun har kjøpt seg ny leilighet. Foto: Scanpix
BLIR SAMBOER: Sophie Elise har planer om å flytte sammen med bestekompisen Joakim Kleven så fort hun har kjøpt seg ny leilighet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Bloggeren Sophie Elise Isachsen (22) har det siste året holdt kommentarfeltet sitt på bloggen lukket, men 1. Januar åpnet hun det for å ha en såkalt «spørsmålsrunde» hvor leserne kunne spørre henne hva de lurte på.

Innlegget med svarene på spørsmålene kom dagen etterpå, hvor hun blant annet avslører at hun har planer om å flytte sammen med sin bestekompis Joakim Kleven, som hun også driver en YouTube-kanal sammen med.

«Det beste hadde vært om jeg hadde kjøpt ny leilighet først for da flytter en venn inn hos meg (Joakim!!!!), og det blir enklere alt sammen», skriver hun på bloggen.

Det er enda ikke kjent om eller når de flytter sammen, men bestekompisen Joakim forteller at de flytter sammen så fort Sophie har kjøpt ny leilighet.

- Vil vil veldig gjerne flytte sammen, men Sophie har enda ikke kjøpt leilighet. Hun skrev det nok litt på impuls, men om hun kjøper ny leilighet flytter vi sammen med en gang, bekrefter Joakim ovenfor Seoghør.no.

AVSLØRTE PLANER: Sophie Elise legger ikke skjul på at hun gjerne vil bo sammen med sin gode venn Joakim. Foto: Scanpix
AVSLØRTE PLANER: Sophie Elise legger ikke skjul på at hun gjerne vil bo sammen med sin gode venn Joakim. Foto: Scanpix Vis mer

Sophie Elises manager Marte Schei forteller at planene enda ikke er satt i live, men at det er noe de har snakket om.

- De er to unge mennesker som har lyst til å flytte sammen, men disse planene er enda ikke satt i gang, så inntil videre er det bare noe de har snakket om, forteller forteller Sophie Elises manager.

Vanskelig år

Rett før årsskiftet skrev den kjente bloggeren åpenhjertig om sitt 2016 på bloggen. Der avslører hun at livet tidvis har vært tøft. Hun konsumerte store mengder alkohol hver dag, og var faktisk nære å sjekke seg selv inn på rehabilitering.

Isachsen skrev at året startet godt, men at det i perioder var vanskelig. Et pikant bilde av toppbloggeren ble spredt på nettet. Hun valgte å anmelde opphavsmannen som først delte bildet videre.

Saken fortsetter under bildet.

ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise vant prisen for årets blogger for andre gang under Se og Hørs egen Kjendisgalla i 2016. Foto: Scanpix
ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise vant prisen for årets blogger for andre gang under Se og Hørs egen Kjendisgalla i 2016. Foto: Scanpix Vis mer

Bloggeren var også i konflikt med Facebook-gruppa «Mannegruppa Ottar», og navnga flere av dem som hadde snakket nedsettende om henne i den lukkede gruppa.

På bloggen forklarer hun derimot detaljrikt om problemene som fulgte med.

«Jeg skrev bok, og det var alt jeg klarte. Det + drikke alkohol. Jeg ville aldri være alene, og om jeg alltid skulle være sosial endte det med alkohol. Det finnes alltid noen som skal på et event, tar noen drinker etter jobb eller skal feire en bursdag om man bare søker etter det, og da slipper man å gå hjem å legge seg med tankene sine», skriver bloggeren.

Hun forklarer at hun i en periode på fem-seks måneder drakk alkohol hver dag. Samtidig slet hun med angst og «et hode som ikke fungerte». Problemene ble så ille at hun vurderte å sjekke inn på rehab.

Isachsen skriver derimot at hun la fra seg tanken, og har innsett at hun nå har et relativt normalt forhold til alkohol.

Kledde seg ut som «sitt gamle selv» på Halloween

I forbindelse med halloween-feiringen i høst sjokkerte Sophie Elise med å kle seg ut som «sitt gamle selv» som var inspirert av en vanskelig periode i hennes eget liv:

«Jeg gir dere herved mitt Halloween-kostyme! Sophie Elise utkledd som.. Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er "fri" fra tvangstanken om å operere meg hele tiden» skrev hun i et blogginnlegg den gang.

I blogginnlegget har Isachsen delt flere bilder av det oppsiktsvekkende kostymet sitt, som er et slags skrekkeksempel på plastiske operasjoner.

Nesa hennes var forslått, blodig og bandasjert etter det som forestiller neseoperasjonen hun tok i 2013. Over brystene hadde hun to åpne sår, og en sprøyte stikkende ut av ett av sårene som symboliserer silikonimplantatene hun tok på sin egen 18-årsdag.

LES OGSÅ: Dette skal Anne Rimmen og Jon Almaas gjøre hos TV Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer