IKKE TVIL: Det mest sjokkerende er vel egentlig at Victoria trodde at offentligheten ville kjøpe puppe-løgnen hennes. Vel, så dumme er vi ikke... Foto: AP
IKKE TVIL: Det mest sjokkerende er vel egentlig at Victoria trodde at offentligheten ville kjøpe puppe-løgnen hennes. Vel, så dumme er vi ikke... Foto: APVis mer

Avslørte puppene på TV

Det er nå bekreftet fra Posh selv at puppene består av to silikonklumper.

SEHER.NO: Victoria Beckham (33) har i alle år benektet for å ha tatt silikon i puppene.


Kona til fotballproffen David Beckham (32) har nemlig flere ganger fått direkte spørsmål om hvorfor puppene hennes plutselig vokste over natten.


Selv har hun svart at de ikke er så store som det ser ut til og at de er 100% naturlige.


Nå ser det imidlertid ut til at Victoria selv avslørte sin store hemmelighet foran kamera, under en TV-sending på kanalen NBC.


I episoden "Victoria Beckham ankommer Amerika" kommer krydderjenta med kommentaren som bekrefter det alle har trodd i flere år.


- Jeg trodde virkelig en av mine silikonimplantater skulle fly ut av armhulen min, sier hun etter å ha åpnet en baseball kamp ved å kaste den første ballen for laget Dodgers.


Det var nok en stor forsnakkelse fra hennes side, for det er ikke mer enn et par uker siden hun hevdet at puppene hennes var helt ekte.


Nå gjenstår det å se hva amerikanerne synes om ha en løgnhals i landet...


LES OGSÅ: Helt Posh å  overdrive