BYR PÅ SEG SELV: Jennie McCarthy har aldri vært av den blyge sorten. På sitt nye TV-show fikk hun venninnene Jessie Heiman og Joseline Hernandez til å vurdere figuren. Foto: All Over Press
BYR PÅ SEG SELV: Jennie McCarthy har aldri vært av den blyge sorten. På sitt nye TV-show fikk hun venninnene Jessie Heiman og Joseline Hernandez til å vurdere figuren. Foto: All Over Press Vis mer

Avslørte prompeflause på TV

- Jeg ble nødt til å gjemme meg under ett teppe.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kabintrykket kom som en overraskelse da Jenny McCarthy nylig la ut på flytur. Den tidligere Playboy-modellen ble nemlig veldig oppblåst - og lettet på trykket mot sin vilje.

- Det kom plutselig et høyt smell. Så en voldsomt vond lukt! innrømmer hun til magasinet People.

Det verste var likevel medpassasjerenes blikk.

- Jeg så at alle kjente meg igjen, og ble kjempeflau. Alle visste at det var kjendisen som prompet! Det var en grusom opplevelse og resten av turen gjemte jeg meg under et teppe, forteller Jenny.

Den frittalende 40-åringen var tidligere sammen med komikeren Jim Carrey, men er nå single og aktuell med TV-programmet «Jenny McCarthy Show».

LES OGSÅ: Vil finne ny mann på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer